MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
qbus - Pi± 15 Mar, 2013 Oj to juz nie pierwszy raz, wczesniej nie rozdmuchiwali tego bo niby kogo interesuje jaki¶ Baran. On taki po prostu jest M - Pi± 15 Mar, 2013 Wszystko co można pu¶cić między reklamami jest warte uwagi, szczegolnie jak można z tego zrobić sensację.Gaydek - Pi± 15 Mar, 2013 Polska mistrzem Polski Kuner - Pi± 15 Mar, 2013 Swoj± drog± Sołowow zawsze tępił dziennikarzy za ich idiotyczne pytania - Baran się może od niego nauczył MMaxiA7 - Pi± 15 Mar, 2013 pytanie typu "jak się panu jechało?":)Kuner - Pi± 15 Mar, 2013 odpowiedĽ: "Rajd fajny, fajnie się jechało..."Jakarti - Sob 16 Mar, 2013 martin.h - Pon 18 Mar, 2013 Podobno Robert idzie bomb± już na testach
A swoj± drog± w zwi±zku z rajdem na Kanarach podoba mi się wypowiedĽ Hanninena:
Cytat:
Aktualny mistrz Europy z sezonu 2012 zapytany o rady, jakich mógłby udzielić polskiemu kierowcy odparł: - Nie uważam, abym to ja dawał mu rady. Pytanie raczej powinno brzmieć co on może mi doradzić. Nie s±dzę, że mogę mu w czym¶ pomóc.
Ciekawe co doradzili by Kubicy nasi "mistrzowie" kamil - Czw 21 Mar, 2013 za 10 minut rusza Islas Canarias. Trzymamy kciuka za chromy Jakarti - Czw 21 Mar, 2013 w sensie jakis rajd z Kubic±? kamil - Czw 21 Mar, 2013 cenię sobie twoj± bystro¶ć Jakarti - Czw 21 Mar, 2013
to gdzie online mozna obejrzec? albo jakies wyniki? w pracy jestem, moze lecieć w tle.. Jakarti - Czw 21 Mar, 2013 pytanie laickie - co to jest shakedown ?
bo hiszpanie mowia, ze NO HAY TIEMPOS Y ETAPA UNO EMPIEZA A 22 MARZO.Bart - Czw 21 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
pytanie laickie - co to jest shakedown ?
chyba chodzi o to, że komu¶ wypadł mleczny napój z magdonaldu, nie wiem.Janusz - Czw 21 Mar, 2013 to taki nasz prolog