To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Problemy z Saxo, historia, rozbudowa...?

Anonymous - Wto 21 Lip, 2009

Hehs, ja nie wierze w żadne świńskie grypy itp. Dlatego nie zorientowałem się, że to dotyczy tej kwestii :P W ogóle wydaje mi się, że te element wywierania nacisku psychologicznego przez państwo na bogu ducha winnych obywateli, którzy oczywiście łykają takie witaminki. Coś jak 11 września.
M - Wto 21 Lip, 2009

Temat rzeka. Kończy się generalnie na radiu maryja.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

kubas - Wto 21 Lip, 2009

i wszystko zostaje W RODZINIE :rotfl:

Taki mały OT: ostatnio prawie wpadłem przez bramę do rydzyka na posesję, bo koleś skręcał wieeeelką przyciemnioną eską, bez kierunków bez niczego i musiałem się ratować, na całe szczęscie nie było tak krawężników, ale i tak ciepło było :P

Mam jeszcze pytanko co do wodzików skrzyni biegów: ostatnio przytarałem podwoziem w błocie i na luzie jak ruszam drążkiem to słychać walenie metal o metal, co mogłem zgubić w tym błocie...? :-(
106 - Wto 21 Lip, 2009

mogles skrzywic ktorys wodzik

Inny objaw to to, że biegi górne 1, 3, 5 wchodzą i nie wypadają, ale skok jest bardzo krótki, na moje to o połowę krótszy niż był wcześniej. Dolne 2, 4, R bez zarzutu. A tam nie ma czasem jakiejś osłony...? (gumowa, plastikowa)?
Michał - Wto 21 Lip, 2009

zamykam ten temat.
Jak masz jakiś konkretny problem to rób nowy temat i w nim pisz. bo tu to takie mydło i powidło