Techniczne - Problemy z Saxo, historia, rozbudowa...?
Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 Hehs, ja nie wierze w żadne świńskie grypy itp. Dlatego nie zorientowałem się, że to dotyczy tej kwestii W ogóle wydaje mi się, że te element wywierania nacisku psychologicznego przez państwo na bogu ducha winnych obywateli, którzy oczywiście łykają takie witaminki. Coś jak 11 września.M - Wto 21 Lip, 2009 Temat rzeka. Kończy się generalnie na radiu maryja.
kubas - Wto 21 Lip, 2009 i wszystko zostaje W RODZINIE Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 Taki mały OT: ostatnio prawie wpadłem przez bramę do rydzyka na posesję, bo koleś skręcał wieeeelką przyciemnioną eską, bez kierunków bez niczego i musiałem się ratować, na całe szczęscie nie było tak krawężników, ale i tak ciepło było Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 Mam jeszcze pytanko co do wodzików skrzyni biegów: ostatnio przytarałem podwoziem w błocie i na luzie jak ruszam drążkiem to słychać walenie metal o metal, co mogłem zgubić w tym błocie...? 106 - Wto 21 Lip, 2009 mogles skrzywic ktorys wodzikAnonymous - Wto 21 Lip, 2009 Inny objaw to to, że biegi górne 1, 3, 5 wchodzą i nie wypadają, ale skok jest bardzo krótki, na moje to o połowę krótszy niż był wcześniej. Dolne 2, 4, R bez zarzutu. A tam nie ma czasem jakiejś osłony...? (gumowa, plastikowa)?Michał - Wto 21 Lip, 2009 zamykam ten temat.
Jak masz jakiś konkretny problem to rób nowy temat i w nim pisz. bo tu to takie mydło i powidło