ICE - In Car Entertainment - zakup lustrzanki -Ma ktos znajomego w FotoJokerze lub Nikon?
M - Czw 30 Sty, 2014 Michał - PiTT - Czw 30 Sty, 2014 dziku, wole wyciagnac swoja lampe wazaca 2 razy tyle co soniak i z nia cykac foty wew. pomieszczen niz korzystac z wbudowanych
tu chyba nie ma nawet o czym dyskutowac dzik - Czw 30 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
dziku, wole wyciagnac swoja lampe wazaca 2 razy tyle co soniak i z nia cykac foty wew. pomieszczen niz korzystac z wbudowanych
tu chyba nie ma nawet o czym dyskutowac
Tylko że w RX'ie masz wbudowaną odchylana
W kościele kotleta nią nie zrobisz ale w pomieszczeniach mniejszych wystarcza. No i nadal przekraczasz budżet mając dodatkową lampę PiTT - Czw 30 Sty, 2014 pamietam ze w tym rx'ie byla mega mocna lampa, z tym odchylaniem nie wiedzialem, przekaze ojcu dzik - Czw 30 Sty, 2014
Michał - Czw 30 Sty, 2014 to je dobreeeeeanjas - Czw 30 Sty, 2014 karwa, nie wiedziałem. Dziś odchylę! dzik - Czw 30 Sty, 2014 druga flacha anjas - Czw 30 Sty, 2014 was79 - Czw 30 Sty, 2014 +10 respektu u starej, bo jej po oczach nie bedzie błyskać anjas - Czw 30 Sty, 2014 żeby po oczach...Pirania - Czw 30 Sty, 2014 To jest tak, że my decyzji o większych zakupach nie podejmujemy zwykle pochopnie, trochę się czyta, trochę się porównuje itd, więc jak jestem mega zadowolona to piszę. Może to jakoś tam brzmi jednoznacznie, że co się kupi to jest zajebiste, ale o tym co nie jest zajebiste nie piszę, bo po co, kogo to interesuje?
Np o tym, że mamy jakiś tam średnioniskiej klasy telewizor Samsunga, do którego kupiło się dodatkowy adapter do wifi za 160zł, do bezpośredniego przesyłu obrazu z urządzeń przenośnych na TV, który na razie nie daje rady, że program do obsługi tego wszystkiego nie został dopracowany i ciągle są z tym jakieś problemy (gubienie zasięgu, słabe rozwiązania z płynną łącznością z YT) nie piszę bo zwyczajnie nie polecam.
Albo, że kitowy obiektyw w Nikonie z przed kilku lat jest słaby? Ale już dodatkowy obiektyw na tym samym aparacie robi juz naprawde fajne fotki?
M, to nie jest temat o religii i polityce w którym za każdym razem jak uczestniczysz to kończy się draką, jak dla mnie to zwykły temat do dyskusji co warte a co nie warte zainteresowania. pozdroM - Pią 31 Sty, 2014
Pirania napisał/a:
M, to nie jest temat o religii i polityce w którym za każdym razem jak uczestniczysz to kończy się draką, jak dla mnie to zwykły temat do dyskusji co warte a co nie warte zainteresowania. pozdro
Sorry ale dla mnie to wygląda jak przekupy na placu szembeka a nie dyskusja Pirania - Pią 31 Sty, 2014 dlatego tak dobrze sie tu czujesz co M - Pią 31 Sty, 2014