To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

jarek-malopolska - Pią 22 Mar, 2013

Matton mial dzwonic do Loeba jak beda potrzebowac naciulac troche punktow do klasyfikacji konstruktorow.. Bez sensu.. Niech dzwoni do Kubicy :jupi:
anjas - Pią 22 Mar, 2013

Stf napisał/a:
Kopecky to emeryt. Jedzie autem z 1995roku a Robert z 2013. Z pewnoscia Robert tez lepiej zna trase. Fuks.

i jak przystało na prawdziwego emeryta jedzie skodą. pewnie zamiast kasku ma kapelusz. Dlatego tak zamula.
Naprawdę żaden powód do dumy. Ja też nissanem wyścigiwuję wszystkich emerytów w fabiach.

Kenet - Pią 22 Mar, 2013

Na fejsbuku (sorry roj) już się wszyscy pałują nad tym +30s , ale czołówka za Robertem nie trafiła z oponami, Robert jechał na miękkim slicku, reszta na pośrednim i twardym. Nie można docinać, jest mokro. Na 3 OS już tylko 0,8 s. Za szybko robi się z niego zwycięzce. Jedzie mega, ale ja poczekam z szampanem na metę :]
M - Pią 22 Mar, 2013

Winning is winning...
kamil - Pią 22 Mar, 2013

oprócz umiejętności liczy się także taktyka. To, że inni nie trafili to ich problem. Jak narazie jedzie super i trzymam kciuki za taki wynik na mecie.
roj - Pią 22 Mar, 2013

Kenet napisał/a:
Na fejsbuku (sorry roj) już się wszyscy pałują nad tym +30s , ale czołówka za Robertem nie trafiła z oponami, Robert jechał na miękkim slicku, reszta na pośrednim i twardym. Nie można docinać, jest mokro. Na 3 OS już tylko 0,8 s. Za szybko robi się z niego zwycięzce. Jedzie mega, ale ja poczekam z szampanem na metę :]

hehe :)

a co do pointy - zależy kto co pisze.
ja się mega jaram jego czasami nie robiąc z niego zwycięzcy.
nawet jeśli nei dojedzie albo nie będzie w top3 to i tak tempo pokonywania pierwszych odcinków, (których nie zna w przeciwieństwie do konkurencji) jest przegrubeee :faja:

Stf - Pią 22 Mar, 2013

Dokladnie. Ja obstawiam 50/50 ze dojedzie bezkolizyjnie. Ale mi styka info ze wsiada do auta i tempo od razu na poziomie osob topowych.
roj - Pią 22 Mar, 2013

Stf napisał/a:
Ja obstawiam 50/50

na oesach mam wszystkie rekordy,
jak ktoś się dzieli to tylko forty-forty :]

Shymek - Pią 22 Mar, 2013

Kolejne 6 sekund różnicy :faja:
buni - Pią 22 Mar, 2013

Robert nie zadowolony z doboru opon na tym odcinku :lol2:
roj - Pią 22 Mar, 2013

4 Monzón Luis 00:14:18.8
3 Kopecký Jan 00:14:15.6
2 Breen Craig 00:14:12.1

1 Kubica Robert 00:13:49.4

(5 - Kubica Robert / Baran Maciej): We drove carefully, lot of fog in the stage.
:faja:

faldzip - Pią 22 Mar, 2013

jest dobrze :jupi:
a bedzie jeszcze lepiej jesli w tym tempie dotrze do mety rajdu :)

Shymek - Pią 22 Mar, 2013

To zaczyna być nudne... :rotfl: kolejne 8,1 sekundy.... a Green odrabia strate do Kopeckiego (jeszcze 10,3 sekundy)
Nad Kopeckim, Kubica ma już 57,7 s przewagi (PRZEPAŚĆ>>>>>)

GeKo - Pią 22 Mar, 2013

Prawdopodobnie ma też najlepszą furę w stawce bo chyba nikt z liczących się nie jedzie autem klasy RRC?
bizon - Pią 22 Mar, 2013

kolejne 5 sek :)