Anonymous - Nie 12 Maj, 2013 Speedline-y nowe u Kubasa ok 1500Kenet - Nie 12 Maj, 2013 A nie możesz dać czegoś z normalnym ET na odpowiednim dystansie?
Ewentualnie zakupić takich zwykłych BBSów jak większość w BMW Challenge upala?roj - Nie 12 Maj, 2013 ponieważ szukam felg za 500 - 600 zł to wolę kupić co jest w tej cenie z odpowiednim et i nie kombinować.
jakby miał więcej siana i szukał osiągów to bym brał ats.
a tak można znaleźć jedne i drugie za ok. 600 złoty komplet tylko pytanie, które brać
jesli mowa o takich jak w Clio III RS były to te felgi są turbo miekkie roj - Pon 13 Maj, 2013
Jakarti napisał/a:
jesli mowa o takich jak w Clio III RS były to te felgi są turbo miekkie
nie wiem, możliwie.
no ja mam do swojego 2 komplety w 15 calach (w III RS pewnie 17) i też mam taką opinię o nichM - Pon 13 Maj, 2013 Ja mam OZ F1 i jak dotąd przez 4 lata jeżdzenia wgiąłem delikatnie jedną felgę bo wpadłem w dziurę na lotnisku na początku leśnego. Felga jest wytrzymała ale najlżejsza też nie jest.roj - Pon 13 Maj, 2013
M napisał/a:
Felga jest wytrzymała ale najlżejsza też nie jest.
gną się i są ciężkie w chuj! Kamill - Pon 13 Maj, 2013 Czyli na dwoje babka wróżyła M - Pon 13 Maj, 2013
roj napisał/a:
M napisał/a:
gną się i są ciężkie w chuj!
A ty sznurujesz buty na rzepy!roj - Pon 13 Maj, 2013
M napisał/a:
roj napisał/a:
M napisał/a:
A ty sznurujesz buty na rzepy!
A Ty się wymieniasz z Czesiem na fury!Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 M - Pon 13 Maj, 2013
roj napisał/a:
M napisał/a:
roj napisał/a:
M napisał/a:
A ty sznurujesz buty na rzepy!
A Ty się wymieniasz z Czesiem na fury!
A ty nagrałeś Barejce filma!rasta - Pon 13 Maj, 2013 Oz ozetowi nie rowny, sa pancerne modele jak i takie co są kupą. Te z Clio to kupa, tak przynajmniej twierdzi moja wyważarka Ciężkie i mao, któy klejent miał te felgi proste.karoluPL - Pon 13 Maj, 2013 bo chyba nie ma już takiego OZ'ta z clio na rynku, który by nie miał jakiś przygód
ja ze swoich 12 sztuk tych oztów, co sezon prostuje przynajmniej 3-4 bo są popodbijane,
ale za to 16stki oem renault z cup'a też co sezon nadają się do prostowania, mimo że to zestaw reprezentacyjny i jedyne co widzi to czasem najechać na krawężnik przy minimalnych prędkościach toczonych na parkingu