ICE - In Car Entertainment - zakup lustrzanki -Ma ktos znajomego w FotoJokerze lub Nikon?
KarQ - Pią 09 Maj, 2014 Majk, a czym się różni wersja I od II, że jest prawie tysiak droższy ten drugi?Michał - Sob 10 Maj, 2014 też sie zastnawiałem czy brać ver.1 czy ver.2
1. odchylany ekran ( przydatny ficzer ) - dodatkowo, jak odchylisz ekran to możesz bardziej odchylić flesz
2. niby mniej szumów przy wysokim iso ( inna matryca, albo inny procek, nie wiem )
3. dodany moduł fifirifi który uważałem za zbędny bajer, ale okazało się że to naprawdę fajna sprawa.
4. rx100 m2 ma hotshoeJakarti - Sob 10 Maj, 2014 Co oznacza pkt 3 i 4 ? serio pytamGeKo - Sob 10 Maj, 2014 3.to chyba WI-FI.M - Sob 10 Maj, 2014 4 to: http://lmgtfy.com/?q=hot+shoeKamill - Sob 10 Maj, 2014 Ja nie mam znajomego w foto jokerze.dzik - Nie 11 Maj, 2014
Walle napisał/a:
trafiając w moment można to zrobić telefonem. Nie widzę tu nic co mówiłoby, że rx jest mega.
Telefon ustawiałby focus przez minutę. Tutaj był wymagany krótki czas z pomieszczeniu a do tego potrzeba dobrego połączenia światło + dobre iso co akurat RX ma i zabija tym 99% innych kompaktów.dzik - Nie 18 Maj, 2014 Wyszedł mk III
Szersze jaśniejsze szkło na długim końcu, EVF, filtr ND. Ech.PiTT - Nie 18 Maj, 2014 da się? da!
krecone ajfonami 5s kamil - Pon 19 Maj, 2014 i składane na IpadziepP - Pon 19 Maj, 2014
PiTT napisał/a:
da się? da!
ale co się da? PiTT - Pon 19 Maj, 2014
pP napisał/a:
PiTT napisał/a:
da się? da!
ale co się da?
da sie nakrecic fajny material bez uzycia w chook drogich profi sprzetow...
nawiazanie do tego ze to czlowiek robi dobre zdjecia a nie aparat Bonczek - Pon 19 Maj, 2014 W tym temacie, to dobra była reakcja GeKo na temat zdjęć jego wyrobów zrobionych iphonem M - Pon 19 Maj, 2014 Słyszałem takie powiedzenie "Szlifuj technikę, nie technologię"
GeKo - Pon 19 Maj, 2014
Bonczek napisał/a:
W tym temacie, to dobra była reakcja GeKo na temat zdjęć jego wyrobów zrobionych iphonem
He he nie wypre się, ale Kenet tez robił jaPkiem i juz tak ładnie nie wyglądały.