MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
buni - Pią 22 Mar, 2013 trochę czarnego humoru....
martin.h - Pią 22 Mar, 2013 Na Onecie jest lepszy humor:
Cytat:
~mag inż. Wojtek : Miał tyle czasu to powinien chociaż zrobić mature, ciekawe co będzie robił jak nie bedzie jezdził przecież bez matury nikt go nie przyjmie do pracy taka prawda.
roj - Pią 22 Mar, 2013 dobrą lekturę czytasz Martin Jaco - Pią 22 Mar, 2013
faldzip napisał/a:
GeKo napisał/a:
Prawdopodobnie ma też najlepszą furę w stawce bo chyba nikt z liczących się nie jedzie autem klasy RRC?
Oliviera - Fiesta RRC
Monzon (jakis lokales) - Mini S2000 1.6T czyli RRC chyba
No tak jednak zubożone WRC jest troszkę bardziej zaawansowane, niż auto klasy S2000 więc pewnie jakaś tam przewaga sprzętowa jest. Co nie zmienia faktu, że Robert pokazuje niesamowitą klasę jako kierowca. Strasznie ich zlał, myślałem, że z Kopeckim, który wolny nie jest, tak łato mu nie pójdzie... roj - Pią 22 Mar, 2013 jak ktoś uważa, że Robertowi nie idzie aż tak dobrze to niech zerknie na mecz Polska - Ukraina GeKo - Pią 22 Mar, 2013 Jaco, Dlatego cieszę się, że jednak wygrwa OSy z Kopeckym i Breenem, w równej walce a nie tylko przez dobór opon.Shymek - Sob 23 Mar, 2013 Robert na spokojnie - bez zbędnego ryzyka tym razem miał stratę 1,1 sekundy do Kopecky'ego... Ale z ponad minutą przewagi to wystarczy że dojedzie do mety.
Widać że trochę ochłonął i jak już wypracował sporą przewagę to na chłodno jedzie spokojnie by gdzieś nie wykrzaczyć przypadkiemStf - Sob 23 Mar, 2013 poszedl w eter ? ktos cos wie ? fuck Shymek - Sob 23 Mar, 2013 Jest ok z Robertem ale auto już nie pojedzie Bartli - Sob 23 Mar, 2013 To jest jakiś żart...anjas - Sob 23 Mar, 2013 not goodroj - Sob 23 Mar, 2013 no byla na to spora szansa i niestety tak się stało.
mam nadzieję, że faktycznie wszystko z nimi ok.
skąd w ogóle macie jakieś info?
na stronie erc jest tylko, że wypadek na os 10 a poza tym nic nie mogę znaleźć w necie.Shymek - Sob 23 Mar, 2013 Z radia oficjalnego - komentują na żywo
dawałem link (na 25 stronie tematu )pum - Sob 23 Mar, 2013 na wp jest relacja online... karwa mac.itr 911 - Sob 23 Mar, 2013 na wp jest info, że wypadek był na odcinku dojazdowym???!!!