MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Mirek - Sob 23 Mar, 2013
Shymek napisał/a:
To waszym zdaniem lepiej dojechać 10 rajdów w śroku tabeli niż 4 czy 5 skończyć jako pierwszy??
Robert ma to we krwi że idzie grubo albo wcale... i tacy też kierowcy są najbardziej widowiskowi. Albo ich się kocha albo nienawidzi
Dla niektórych być przeciętnym to jest coś! Na szczęście są tacy ludzie jak Robert, którzy chcą coś więcej.Shymek - Sob 23 Mar, 2013 PRzecietna to jest polska piłka.... było widać wczoraj. Było by okej jakby przegrali ale walczyli cały mecz, stwarzali sytuacjie.... a pokazali miernotę - ot tyle w nawiązaniu do tematu was79 - Sob 23 Mar, 2013
Mirek napisał/a:
Shymek napisał/a:
To waszym zdaniem lepiej dojechać 10 rajdów w śroku tabeli niż 4 czy 5 skończyć jako pierwszy??
Robert ma to we krwi że idzie grubo albo wcale... i tacy też kierowcy są najbardziej widowiskowi. Albo ich się kocha albo nienawidzi
Dla niektórych być przeciętnym to jest coś! Na szczęście są tacy ludzie jak Robert, którzy chcą coś więcej.
Trochę się podnieciłeś, nawet naczelnego czarnucha opierdoliłeś Michał - Sob 23 Mar, 2013 antoś - Sob 23 Mar, 2013
Shymek napisał/a:
Lepiej dojechać niż nie dojechać. Shymek - Sob 23 Mar, 2013
antoś napisał/a:
Lepiej dojechać niż nie dojechać.
Tak mi się żąrtowbliwie skojarzyło:
"mężczyznę poznaje się po tym jak kończy a nie zaczyna..."
...jak widać Robert znów miał przedwczesny wytrysk Vlodarsky - Sob 23 Mar, 2013 Na bank coś byłk źle z autem. Francuzy się strasznie psują. Tak słyszałem i czytałem na forum hoczhat.antoś - Sob 23 Mar, 2013 Podobno zawiecha strasznie słaba we francuzach, ale żeby aż koło się urywało...ŁukaszS3 - Sob 23 Mar, 2013
Shymek napisał/a:
Tylko że Robercik nie jechał w środku tabeli... Nie ukrywam że uspokoiłem się jak Kopecky przeszedł Roberta bo pomyślałem że już przestał cisnąć i chce dowieźć zwyciestwo... Szkoda i tyle...Vlodarsky - Sob 23 Mar, 2013
antoś napisał/a:
Podobno zawiecha strasznie słaba we francuzach, ale żeby aż koło się urywało...
I te silniki też do dupy... ale to podobno jakaś firma z Niemcowa je robi.Jakarti - Sob 23 Mar, 2013
antoś napisał/a:
Podobno zawiecha strasznie słaba we francuzach, ale żeby aż koło się urywało...
to moze Marcel potwierdzic Kenet - Sob 23 Mar, 2013 najgorsze, że teraz się zacznie w mediach hejtowanie.
Ja się jaram, super szedł Kubica do momentu dzwona - nawet jak będzie drugi Colin to parę tych rajdów jeszcze wygra roj - Sob 23 Mar, 2013 pokazał, że umie iść przegrubo, co do tego nie ma wątpliwości.
ale jednak dowożenie samochodu w całości (i załogi) do mety to też bardzo ważna umiejętność. zwłaszcza dla sponsorów i teamu.
wiadomo, że to kierowca robi robotę ale jednak rajdy to nie jednoosobowa zabawa.
tym bardziej jeśli to dla niego rehabilitacja
także szkoda, jaram się, kibicuję dalej, ale uważam, że umiejętność jazdy dobrej ale na 99% swoich możliwości a nie na 101% to też umiejętność, którą powinien kierowca takiej klasy posiadać (a że czasami się zdarzy dzwon to wiadomo, kwestia tego jak często)qbica - Sob 23 Mar, 2013 roj - Sob 23 Mar, 2013