To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - SuperOES.pl

karoluPL - Wto 11 Cze, 2013

Janusz,

jakby to powiedział Borewicz
Cytat:
sie gra, sie ma

:lol2:

karoluPL - Czw 13 Cze, 2013

98 zgłoszeń w pierwszym terminie. Czyli zasadniczo 2 zgłoszenia można wykupić na miejscu za 150zł. Ale przy odrobinie szczęscia zrobią tak jak pare razy było 105-110 zgłoszeń. :]
Siadly - Czw 13 Cze, 2013

Przyjeżdżać, bo słąbo w klasie. Ino 26 aut... :lol2:
karoluPL - Czw 13 Cze, 2013

ja zapłacony, zgłoszony, a moje clio nadal jest daleko w dupie ;D
Loko - Pią 14 Cze, 2013

Ja jednak zrezygnowałem z opcji superoesowej, siedzenie na torze od 7 rano do 21 po całym tygodniu pracy to nie jest dobry pomysł. Także wpadne zobaczyć końcówkę oesu i potem jeżdżenieee :jupi:
karoluPL - Pon 17 Cze, 2013

troszkę jazdy remizowo-kaskaderskiej w moim wykonaniu, treningowy jeszcze był na lekko mokrym torze z kałużami gdzieniegdzie, więc było r888 z przodu i cywilne opony z tylu, a reszta przejazdów już była na pełnym slicku i r888 na tyle(niedogrzane, bo jak juz zagrzałem opony na krajówce, to później 23134223 osób się wbijało w kolejkę i stałem 15 minut na starcie.

Ogólnie to jestem średnio zadowolony i przyburaczyłem pare razy. W tym raz jak wypadły mi wszystkie fanty ze schowka który sie sam otworzył przy wpadaniu przez szykanę, przez co później zahaczyłem o oponki. Jeszcze hitem były samo włączające się wycieraczki, co mam na jednym z onboardów, przy przejsciu przez tarki na nawrocie dźwignia wycieraczek sama opadała :lol2:
Dla mnie to był pierwszy oes w tym sezonie po suchym i na slicku także się nie popisałem, ale następnym oesie postaram się bardziej, no i planuję nie robić już takich błędów jakie mi się zdażały.

mi - Wto 18 Cze, 2013

slick-srick
Loko - Wto 18 Cze, 2013

Ja w sobotę jeździłem po tej samej trasie co Superoes i sucha szybsza próba jeszcze bardziej obnażyła moje braki po długiej przerwie. Jeździło mi się średnio, dodatkowo seryjny zawias nie ogarnia suchego asfaltu. Np w tej szybkiej szykanie było słabo, bardzo słabo.
karoluPL - Wto 18 Cze, 2013

Loko, ja miałem problem przy wpadaniu po długiej z szykanami na gruszkę, wytargałem wszystko co sie tylko dało z clio, z tyłu nie było nic, z przodu tylko jeden stołek i tył się podniósł i w sumie średnio chciał tłumić, a bardziej podskakiwał.

A co do swojego toru jazdy w pewnych momentach, to nawet nie chce mi się komentować, też szału nie było.

ale trening czyni miszcza, będzie jeżdzone, będzie próbowane, a tył do clio od nowa dociążyłem, bo niestety nie wsadzę nic lepszego niż aktualny gwint k-teca, bo już po prostu mi szkoda, wole napierdalać na oślep :lol2:

Loko - Wto 18 Cze, 2013

karoluPL napisał/a:
Loko, ja miałem problem przy wpadaniu po długiej z szykanami na gruszkę, wytargałem wszystko co sie tylko dało z clio, z tyłu nie było nic, z przodu tylko jeden stołek i tył się podniósł i w sumie średnio chciał tłumić, a bardziej podskakiwał.

To było ciekawe miejsce, miałem tam dokręcone prawie do odcinki dwa i to wejście w prawo w ciaśniejszą partię przyjmowało dość dużą prędkość, tylko z delikatnym hamowaniem. W zasadzie bez wyjścia, bo w tym miejscu ABS totalnie głupiał xD i nie ważne jak chciałem hamować, to ABS twierdził że tam nie trzeba hamować :rotfl: Z zawieszeniem działy się tam totalne czary dobijało, odbijało, przeskakiwało.

Lukas_S - Wto 18 Cze, 2013

VI Superoes, czerwona rakieta, czyli 96 koni w 3 klasie :P
A ja byłem też na tej imprezie, wybawiłem się co nie miara swoim czerwonym potworem, co przejazd to szerszy uśmiech na ryju ;D
Podsumowując to byłem taki podjarany, że powychodziły różne kwiatki - na treningowym niedomknąłem klapy i drzwi.
W ogóle dobrze, że wystartowałem bo po drodze z Krakowa upalił się przewód od ładowania i dobrze, że szybko to zdrutowałem - nie ma to jak dodatkowe atrakcje.
Na jednym z przejazdów nawet nie zauważyłem, że mi prawie szyba nie wypadła - wiedziałem, że nie ma tego zas****go bolca, ale nie myślałem, że aż tak wypada szyba :P
Na ostatnim wyrwałem dźwignię zmiany biegów z podłogi i nie dokończyłem - zanim się zorientowałem o co caman i włożyłem wajhe na swoje miejsce to nie mogłem dokończyć przejazdu.
Czasy miałem 2:50 i 2:48, więc sprawdzając po autach w generalce nic słabszego nie było szybsze, a do tego zjadłem wiele mocniejszych aut na slicku...
Nie, żebym się chwalił, ale... :jupi:
Mam nadzieję, że załapię sie na kolejny superoes :)

buni - Wto 27 Sie, 2013

leci ktos . ruszyly zapisy na 07.09
Anonymous - Wto 27 Sie, 2013

buni napisał/a:

:>

Maciusiowy - Wto 27 Sie, 2013

ja może bym wpadł na oglądarę + wezmę taśmę klejącą, w celu oklejenia Alexowi lamp (co by mu nie odpadły)
Stf - Wto 27 Sie, 2013

buni napisał/a:

bedzie kara od helmutowoza dla tych Waszych wynalazkow angielsko - skosnookich ;-)