Janusz - Pią 05 Gru, 2008 gdzieś pisałeś ze ten Twój kolega jest teraz za granica,to może tam by sie rozejrzał?? a jak nie to może pogadaj z kejmartem Bart - Pią 05 Gru, 2008 Janusz Dobra Rada Janusz - Pią 05 Gru, 2008
bart napisał/a:
Janusz Dobra Rada
jak już coś to "Janusz MISTRZ Dobra Rada"
Wiec nie bluźnij mi tu stary dziadu..... Marek23 - Sob 06 Gru, 2008 Ja za granicą... Kolega przytulił te Evo, ma wykres z hamowni 331 koni. Zbiera się niesamowicie, hamuje średnio jak na seryjny hamulec przystało, na deszczu cały czas bokiem. Już sie cieszę na myślą o test drivie Loko - Sob 06 Gru, 2008 Uuu to na bogato Anonymous - Sob 06 Gru, 2008 To wpadnij nim kiedyś do Kato Marek23 - Sob 06 Gru, 2008 Możecie na mnie liczyć... Poza tym jadę nim jedne Tychy martin.h - Sob 06 Gru, 2008
Marek23 napisał/a:
Ja za granicą... Kolega przytulił te Evo, ma wykres z hamowni 331 koni. Zbiera się niesamowicie, hamuje średnio jak na seryjny hamulec przystało, na deszczu cały czas bokiem. Już sie cieszę na myślą o test drivie
Gratulacje. Niech kolega założy sobie 6 tłoczkowy zestaw AP, auto staje w miejscu.rasta - Sob 06 Gru, 2008 Lancerek ładnie się prezentuje - pozazdrościć k-mart - Sob 06 Gru, 2008
Marek23 napisał/a:
Możecie na mnie liczyć... Poza tym jadę nim jedne Tychy