To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kurs złotówki

Młody Papież - Czw 19 Lut, 2009

stąd cały ten kryzys!!
Vlodarsky - Pią 20 Lut, 2009

a więc w co inwestować ???

w Kaczki mój synu w Kaczki :)

M - Pią 20 Lut, 2009

http://www.money.pl/pieni...5,0,428925.html

"były premier PIS"
który w ostatni dzien kampanii do sejmu i senatu opowiedział się za obecnym rządem.
Też powinni to dopisać.

Marek23 - Pią 20 Lut, 2009

Marcinkiewicz zawsze byl cieciem, czy to w Pisie czy w Po. Dla mnie oni sa po jednych pieniadzach... Jesli to z Marcinkiewiczem prawda to bym mu obywatelstwo zabral
k-mart - Pią 20 Lut, 2009

Tu sie nie zgodze, Kazio Marcinkiewicz to taki mega ziom calej Polski.
Go Kazio!

p.s. Kazio Marcinkiewicz -> k-mart

Michał - Pią 20 Lut, 2009

:lol2:
GOKART - Pią 20 Lut, 2009

nie wiem co ma w sobie ale strasznie nie trawię gościa. Nakręcił trochę lodów o Goldmana to stać go na nową młodą dupę ;)
Marek23 - Pią 20 Lut, 2009

GOKART napisał/a:
to stać go na nową młodą dupę

Z ktorej wcale nie jest jakas turbo dziwka...slabo ogarnia.

Stf - Pią 20 Lut, 2009

koleś jest cienki jak nitka cyny. nie wierzę aby miał decyzyjność u Goldmana. dla mnie to on tam pewnie kawę robi starym 50letnim sekretarkom. zainwestował w nowego lachona coby uznanie w towarzystwie zdobyć ale ta pewnie już mu konto w połowie wyczyściła... zrobi ze 2 obiady i powie papa. no. to tyle. ja też nie trawię kolesia.

jeszcze teraz robi głupie miny coby wszyscy mieli uwierzyć w to, że jest kozakiem bo wydymał ludzi którzy mają go w dupie.

Anonymous - Pią 20 Lut, 2009

Stf napisał/a:
jeszcze teraz robi głupie miny

Inteligentnej Miny u niego nie Widziałem :D

Ja jestem za Tym niech euro sie podniesie na 2 dni do 6 zł ja szybko sprzedam swoje a potem nich spadnie i Wy załatwicie swoje :D Da rade ktoś tak to ustawić :D

anjas - Pią 20 Lut, 2009

Ja chciałbym tylko dodać, że nowa dupa Kazia jest z (jak to napisał SuperExpress) "podwarszawskiej wsi" :D

Wyjaśniając - pochodzi z Brwinowa :) . Chodziłem z nią do podstawówki, ale jest 4 lata młodsza, więc bliżej jej nie poznałem :D

GOKART - Sob 21 Lut, 2009

anjas napisał/a:

Wyjaśniając - pochodzi z Brwinowa :) . Chodziłem z nią do podstawówki, ale jest 4 lata młodsza, więc bliżej jej nie poznałem :D

wiadomo, za stara dupa z niej była :D

anjas - Sob 21 Lut, 2009

GOKART napisał/a:
wiadomo, za stara dupa z niej była

o to to to to :)

Ojajebie, fajnie laska wychodzi z Kazimierzem

http://www.tvn24.pl/-1,15...,wiadomosc.html

KonradMK - Sob 21 Lut, 2009

dziwka robi karierę u boku frajera wszechczasów. normalka. "Daj mi łyczka" kurwa, "lachę ssij" powinien powiedzieć, zero respektu na ulicy :D
Anonymous - Sob 21 Lut, 2009

"mam Fajną Tą eeeeeeee eeeee nooooooooooo .... Mam Fajna Koszulkę "

Ale go ładnie na kasę wykręci "Bardzo "