"były premier PIS"
który w ostatni dzien kampanii do sejmu i senatu opowiedział się za obecnym rządem.
Też powinni to dopisać.Marek23 - Pią 20 Lut, 2009 Marcinkiewicz zawsze byl cieciem, czy to w Pisie czy w Po. Dla mnie oni sa po jednych pieniadzach... Jesli to z Marcinkiewiczem prawda to bym mu obywatelstwo zabralk-mart - Pią 20 Lut, 2009 Tu sie nie zgodze, Kazio Marcinkiewicz to taki mega ziom calej Polski.
Go Kazio!
p.s. Kazio Marcinkiewicz -> k-martMichał - Pią 20 Lut, 2009 GOKART - Pią 20 Lut, 2009 nie wiem co ma w sobie ale strasznie nie trawię gościa. Nakręcił trochę lodów o Goldmana to stać go na nową młodą dupę Marek23 - Pią 20 Lut, 2009
GOKART napisał/a:
to stać go na nową młodą dupę
Z ktorej wcale nie jest jakas turbo dziwka...slabo ogarnia.Stf - Pią 20 Lut, 2009 koleś jest cienki jak nitka cyny. nie wierzę aby miał decyzyjność u Goldmana. dla mnie to on tam pewnie kawę robi starym 50letnim sekretarkom. zainwestował w nowego lachona coby uznanie w towarzystwie zdobyć ale ta pewnie już mu konto w połowie wyczyściła... zrobi ze 2 obiady i powie papa. no. to tyle. ja też nie trawię kolesia.
jeszcze teraz robi głupie miny coby wszyscy mieli uwierzyć w to, że jest kozakiem bo wydymał ludzi którzy mają go w dupie.Anonymous - Pią 20 Lut, 2009
Stf napisał/a:
jeszcze teraz robi głupie miny
Inteligentnej Miny u niego nie Widziałem
Ja jestem za Tym niech euro sie podniesie na 2 dni do 6 zł ja szybko sprzedam swoje a potem nich spadnie i Wy załatwicie swoje Da rade ktoś tak to ustawić anjas - Pią 20 Lut, 2009 Ja chciałbym tylko dodać, że nowa dupa Kazia jest z (jak to napisał SuperExpress) "podwarszawskiej wsi"
Wyjaśniając - pochodzi z Brwinowa . Chodziłem z nią do podstawówki, ale jest 4 lata młodsza, więc bliżej jej nie poznałem GOKART - Sob 21 Lut, 2009
anjas napisał/a:
Wyjaśniając - pochodzi z Brwinowa . Chodziłem z nią do podstawówki, ale jest 4 lata młodsza, więc bliżej jej nie poznałem
wiadomo, za stara dupa z niej była anjas - Sob 21 Lut, 2009
GOKART napisał/a:
wiadomo, za stara dupa z niej była
o to to to to
Ojajebie, fajnie laska wychodzi z Kazimierzem
http://www.tvn24.pl/-1,15...,wiadomosc.htmlKonradMK - Sob 21 Lut, 2009 dziwka robi karierę u boku frajera wszechczasów. normalka. "Daj mi łyczka" kurwa, "lachę ssij" powinien powiedzieć, zero respektu na ulicy Anonymous - Sob 21 Lut, 2009 "mam Fajną Tą eeeeeeee eeeee nooooooooooo .... Mam Fajna Koszulkę "