To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Oczy szeroko otwarte

Rudello - Sob 25 Lis, 2006

odgrzewam temat bo dowiedzialem sie ostatnio ze na wiertniczej, tam gdzie zawsze stała policja kolo meczetu chłopaki sie wycwanili i teraz stoja na tym odcinku az do Mc`donald`sa. Zreszta ktos pisał (nie pamietam kto,sorry) ze zrobili mu tam fotke z fabi stojacej pod prad na chodniku. Dobrze pamietam?
Update jest taki ze teraz zostawiaja ów samochdu sam i pewnie ida sie objadać makczikenami.. W kazdym razie auto stoi same, bez policjantow w śrokdu, sprytnie huh (??) Widać ze sie strasznie uwzieli na tą ulice.. ehh ;)

ps - Pią 05 Sty, 2007

kolejna zabawka stołecznej policji:

http://miasta.gazeta.pl/w...62,3830223.html

a) koła zakołpakowane maskują moc. 255km to chyba 2.8v6 turbo :/
b) ale przynajmniej mamy podany nr rejestracyjny :D

KonradMK - Pią 05 Sty, 2007

mają 7 takich nówek grrrr....
lenny - Pią 05 Sty, 2007

uuuu..... przydatna wiadomość!!

dzięki psvts!!! trzeba mieć się na baczności...

106 - Pią 05 Sty, 2007

policja wroclawska ma tez takie oznakowane... uzytkownicy zachwyceni :D
ponoc 250 km/h leci bez problemu.

Jakarti - Pią 05 Sty, 2007

uuuuu.. niedobrze :)

i te 200 m... :D jak ja widze na 100 :D

lenny - Pią 05 Sty, 2007

Jakarti napisał/a:
jak ja widze na 100

heheheh..... pięknie kuźwa pięknie...!!

[ Dodano: Pią 12 Sty, 2007 ]
przed chwilą na wisłostradzie na ogonie usiadła mi nowa vectra... myśle - hmm, ładna, niska, szeroka jakas ale bez xenona i na kołpaku. Tasowaliśmy się miedzy samochodami ze 3 minuty - nie szybko ale energicznie bardzo... :570: Po chwili maruder został gdzieś za samochodami i korek stanął. Chwilę później widzę jak vectra ze świecącym grillem na niebiesko/czerwono zatrzymuje jakiegoś kierownika....
także uff.. bylo blisko!!!

przestroga dla wszystkich! kierowca wydawal się podpuszczać do zamiatania!!
samochód jednak bardzo charakterystyczny... tylko trzeba pamiętać :562:

Anonymous - Sob 07 Kwi, 2007

troche odgrzeje kotleta. Dzisiaj widzialem niebieskiego pickupa na wiertniczej ktory sobie bokiem zawracal - podjechalem blizej i zobaczylem ze to ten co tu juz o nim gadalismy niebieski. Tajniaki sie zabawiaja jak narod w kosciele. Swoja droga troche mocy tam musza miec ze 4x4 na zawrotce bokiem postawili. potem na dwupasmowce widzialem stare mondeo st - to co zawsze - jak hummera scigali.

ps. proponuje przniesc temat do na torze i na ulicy

carlose - Nie 08 Kwi, 2007

hehe bo te chłopaki z nissan-a są ok, kiedyś u mnie serwisowali swoje tajne furki :)
Anonymous - Pon 09 Kwi, 2007

Przeczytałem temat od deski do deski... i jestem przerażony

Nie myślałem że burki mają tyle tajnych furek...k.urwa będe miał teraz obsesje patrzenia we wsteczne lusterko

ehh...jak bym wczesniej wiedzial to bym se kupil kombi w dieslu max 90KM a nie celice :D

Anonymous - Pią 01 Cze, 2007

odgrzewam kotleta...

na modlinskiej, jagiellonskiej, trasie torunskiej i grocie jezdza paroma "nowymi" furami:

czarna omega, chyba ostatni model jaki byl, nr we 8195c. prowokatorzy - ciagna sie 70km/h lewym i lapia nerwowych, ktorym sie spieszy... ;)

"nowe" srebrne mondeo zamiast zielonego, nr wi 90744. zazwyczaj jezdza baaardzo spokojnie, bez prowokowania.

srebrna, albo zlota vectra (bylo ciemno), ostatni model, nr wi 907xx (bylo ciemno...). panowie troche niespelna rozumu, tak przynajmniej sie zachowuja za kierownica...

Janusz - Pią 01 Cze, 2007

Marek23 napisał/a:
zowa napisał/a:
psvts napisał/a:
A nie mogą mieć takiego czegoś co jest w TIRach co rejestruje prędkość przez cały czasi robi wykres. Wtedy w sądzie (jakbym sie pultał) świadczyliby, że w danym momencie jechali równo ze mną?
na podstawie tachografu nie moga dac Ci mandatu.musialbys Ty miec zamontowane tacho zeby Ci mogli na jego podstawie wystawic mandat.wiesz co oni tak blefuja nieraz bo chca kaske w lape.mi tez tak blfowali jak uciekalem przed policja przez polowe kraka ze zrobia notatke itp... ze oni jechali 170 i mnie dojsc nie mogli.takie to takie pie.... bla bla bla.moga Cie zandatowac za predkosc Homologowanych ; fotoradaru,radaru i kamery. mi wkoncu nic nie zrobili :) a zaczeli jechac zamna bo zapie... wyprzedzlaem na pasach,na ciaglej i na skrzyzowaniu i jak zobaczylem ze leca zamna to uciekalem :)

Hehe, widzę, że kolega też lubi uciec przed psami... Mi sie to wiele razy zdarzało, raz nawet w Austrii przed vv sharanem( ja passat tdi) uciekłem. Wpadka też była. Po dłuższej nieobecności w moim mieście, nie wiedziałem ,że jedna taka droga jest zamknięta i... o 24 w nocy leżałem na masce, kajdanki,itd.

Czy moglibyscie zdardzic jakie były konsekwencje...?? zanczy Co mi zrobia jak bede uciekał...

Loko - Pią 01 Cze, 2007

Jak będziesz uciekał to złapią Cie, będizesz lezał na masce jak Marek, spodnie w dół, kajdanki i te sprawy i zrobią sobie z toba impreze, "więzienną" :D :D :D
Janusz - Pią 01 Cze, 2007

nmie no ja wiem..;p to taki fetysz jest :P :P ale tak powaznie pytam... czy bede miał sporawe w sadzie czy cos..?? czy tylko mi wiekszy mandat wsadza jak sie okaze ze nie pzreskrobałem nic poza wykroczeniami drogowymi...