M - Czw 17 Wrz, 2009 jakimi oponami poj.ebało Cie? z ukrainy jesteś?Stacho - Czw 17 Wrz, 2009 no to co mam zrobić ? opon nie ruszać spuscił bym z 4 kół powietrze i by było git PieQt - Czw 17 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
PieQt napisał/a:
ogólnie to czy ktoś z was, chciałby, żeby Waszego HH ktoś potraktował gwoździem, bo akurat zaparkowaliście na jego ulubionym miejscu??
po to jest straż miejska, żeby załatwiać takie sprawy - wystarczy dzwonić do nich i tyle. Raz nie podziała, to dzwonić dalej - do skutku
Stacho szczegółowo opisał jaka jest sytuacja i w tym wypadku delikatny wandalizm jest jedynym wyjsciem z sytuacji.
marek jak wandalizm, to wandalizm - nie delikatny, tylko coś typu spalenie, putapren na szyby, topory w karoseriiStacho - Czw 17 Wrz, 2009 podobno dobrze działa taki sposób wylać wode na lakier i wrzucic na to kalke i jak zaschnie to juz amen w pacierzu auto do malowania..
ja to wole opony zrobić bo szkoda mi niszczyc komuś samochód gwoździem chociaż mamy w bloku jakiegoś s********syna co strzela z wiatrówki po samochodach i w taki sposób poleciałem 350 za przednią szybe przez niego nox - Czw 17 Wrz, 2009
Stacho napisał/a:
s********syna co strzela z wiatrówki po samochodach
Zią gdzie ty mieszkasz ??
Znam dwa dobre sposoby
Wyrwanie wentyli z kół . mało inwazyjne ale już nie odjedzie od tak sobie
2 sposób kupujesz kartkę formatu a1 ? piszesz na niej swój miłosny list do pana i przyklejasz butaprenem do przedniej szyby .Anonymous - Czw 17 Wrz, 2009 ja jebie, zaraz będzie propozycja zabicia kolesi aalbo porwania mu córki. KUR.WA, po jaką cholerę chcecie niszczyć komuś auto? rozmowa, straż miejska, policja, itp. Jak Wy byście się poczuli gdyby ktoś wam pociął opony czy zniszczył lakier bo zaparkowaliście 5cm za linią?Marek23 - Czw 17 Wrz, 2009 Andre, przeciez opisane zostalo, ze ani to nie jest "parkowanie 5cm za linia", legalnie też się nie da zalatwic, a spuszczenie powietrza z opon to nie gwóźdź na lakierze. Są w życiu sytuacje, gdzie prawnie i legalnie nie da sie czegoś załatwic i wtedy trzeba inaczej "negocjowac"nox - Czw 17 Wrz, 2009 Wnioskująć z postu Stacho
Cytat:
wyjeźdza albo parkuje szybko leci po samochodach że juz zrobiło się to troche wku*****ce
Ten pan narusza a raczej niszczy zmienie jak dobrze interpretuje zdanie Stacho , pozostali to niestety inny przypadek to że ktoś parkuje krzywo za linią itp itd że trudno przejechać no nic życie jak narusza to przestrzeń drogi pożarowej to trzeba zadzwonić w odpowiednie miejsca podobnie z placem zabaw tak długo dzwonić za każdym razem ażto pomoże , jeżeli jest to tak jak Stacho opisał , W bloku w którym mieszkałem ludzie parkowali wszędzie łącznie na placu zabaw między piaskownicą a huśtawką blokując dojście do karuzeli , ale nie było gdzie parkować ....M - Czw 17 Wrz, 2009 Zamykam.