byłem wczoraj... Bad-i - Pon 19 Kwi, 2010 mistrz wyścig, k-mart to "laska" król sedesów tomecki - Pon 19 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
tomecki napisał/a:
w bielsku-b.
byłem wczoraj...
przywitaj się następnym razem Jacek - Pon 19 Kwi, 2010 no elo..Bonczek - Pon 19 Kwi, 2010 Fajnie przeczytać co kto robi, żeby mieć jakieś porównanie leon - Pon 19 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
rabarbar wpisał swój życiorys mega kolorowy a teraz szyscy mają napinkę na dorównanie i piszą elaboraty na pół ekranu..ale nikt go kórwa nie przebije choćby nie wiem jak ubarwiali swoje doświadczenia..
ja tam jacku poniekąd słyszałem ze Ty tez mógłbyś sie pochwalić nie lada wyczynami wiec w Tobie nadzieja ... niezłe ziółko jesteś ziom!! a ja nawet nie próbuje Wam wszystkim dorównać bo prawda jest taka że " w dupie byłem gówno widziałem" martin.h - Pon 19 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
martin.h napisał/a:
rabarbar, przy Tobie to my jesteśmy cienkie bolki
chyba Ty...
jacek czajka napisał/a:
rabarbar wpisał swój życiorys mega kolorowy a teraz szyscy mają napinkę na dorównanie i piszą elaboraty na pół ekranu..ale nikt go kórwa nie przebije choćby nie wiem jak ubarwiali swoje doświadczenia..
Pozostawię to bez komentarza. Miło mi kaziu1985pn - Wto 20 Kwi, 2010 rabarbar, mega respekt mało jest ludzi z tak barwną historią
Moje główne zajęcie do wakacji to studia, dorywczo montaż serwis sprzętu stomatologicznego, nauka ojca jak serwisować autoklawy mimo że sam się wdrażam oraz coś z czego mogę być dumny miesiąc praktyk w specjalistycznym wojskowym ośrodku metrologicznym na lotnisku w krzesinach, praca nudna ale zabawa sprzętem wartym setki tyś po to aby f16 nie spadały a w przerwie po maturze murarz amator postawiłem rodzicom chatkę na działce M - Wto 20 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
hehe..teraz wszyscy jeden po drugim będą wpisywać jak to zapierdzielali po 30godzin na dobę i jak było ciężko i jak pomylony..
Ale ty łeb jesteś, przecież sam rabarbar zalozyl ten temat i prosi o wpisywanie.
Każdy ma coś ciekawego, nie każdy ma wene o tym pisać.Michał - Wto 20 Kwi, 2010 poza tym, ciekawsze jest to niż pisanie o gównieM - Wto 20 Kwi, 2010 albo chlaniu