To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Sciaga w prawo

zawodnik - Czw 02 Cze, 2011

Jacek napisał/a:
jesteś przechójem
takie komentarze to zachowaj dla siebie!
Jacek - Czw 02 Cze, 2011

anjas - Czw 02 Cze, 2011

panowie, panowie
zawodnik - Czw 02 Cze, 2011

http://www.youtube.com/watch?v=POpgX9TeSY8 wrzucony 1 bieg i ruchy kolem w jedna i druga strone, ten wlasnie dzwiek jest slyszalny przy ruszaniu i wciskaniu pedalu sprzegla
misiek86electro - Czw 02 Cze, 2011

słychac strzały 0:15!!

BTW masz dojście do innego samochodu?? ojca dziadka firmowego??

korek171 - Czw 02 Cze, 2011

misiek86electro napisał/a:
słychac strzały 0:15!!

Mnie się wydaję że ktoś z dópy strzelił...

faldzip - Sob 04 Cze, 2011

hmm wymienilem gumy wahaczy (przednia na powerflexa) i pomoglo, bo juz nie sciaga w prawo :)
teraz sciaga tak samo tylko w lewo :wall:
i to na dwoch roznych kompletach kol, cisnienie w kolach sprawdzone :P ciekawe w ktora bedzie jutro sciagac :P

Janusz - Nie 05 Cze, 2011

Cytat:
hmm wymienilem gumy wahaczy (przednia na powerflexa) i pomoglo, bo juz nie sciaga w prawo :)
teraz sciaga tak samo tylko w lewo :wall:
i to na dwoch roznych kompletach kol, cisnienie w kolach sprawdzone :P ciekawe w ktora bedzie jutro sciagac :P

ale TY jesteś koooooorwa uparty :wall: :wall: :wall: :wall:

Ryba - Pon 06 Cze, 2011

zawodnik napisał/a:
a nie bedzie to wina skrzywionego wahacza? bo ja mam podobny problem jak przyscieszam sciaga w lewo ale jak hamuje lub jade na zuie to nci nie sciaga, czy gumy staba tez moga miec na to wplyw i drazki staba?

ja dodatkowo mam slyszalne takie stuki na wpietym biegu przy ruszaniu i skrecaniu w okolicy polosi we skrzyni, czy to moze tez byc tego wina? (tak jakby metal walil o metal delikatnie)

i jak podnioslem przod i zapiąlem bieg na wlaczonym silniku to kolo lewe krecilo sie duzo szybciej niz prawe, prawe sie nawet zatrzymywalo, to normalne?

o kaaaaaaarwa mać !

ban requested =]]]]]

faldzip - Pon 06 Cze, 2011

no dobra, zamykam :P