kamil - Śro 26 Lut, 2014 od jakiegoś zbyszka z allegro, co nic nie zmienia bo każdy z nas mógłby kupić z fuckupemPiTT - Śro 26 Lut, 2014
Jakarti napisał/a:
a gdzie ty je kupiles ze taki bubel?
u kubasa mozna oddac oponki, kwestia oplacenia kuriera , kilka dyszek
za błedy koooorwa trzeba płacić!
na allegro kupilem, mialy byc idealne
ale bez problemu moge oddac, przeprosili i nie robia problemuJakarti - Śro 26 Lut, 2014 idz do sklepu jak czlowiek, pokaz palcem, ze chcesz te
popros zeby Ci wrzucili to na oponke w cenie i na auto w cenie i jeszcze loda i kawe w cenie
na choooj Ci ten internet..PiTT - Śro 26 Lut, 2014
Jakarti napisał/a:
idz do sklepu jak czlowiek, pokaz palcem, ze chcesz te
popros zeby Ci wrzucili to na oponke w cenie i na auto w cenie i jeszcze loda i kawe w cenie
na choooj Ci ten internet..
Kuba, nie jestes w temacie najwidoczniej
po prostu ma to byc oryginal w uzywce... jedyny sklep jaki przychodzi mi do glowy to allegro Jakarti - Śro 26 Lut, 2014 chyba Ty nie jestes w temacie siebie
od kiedy uzywki koorwa kupujesz? chcesz zebysmy kupowali od Ciebie pozniej produkty z trzeciej reki?! apeluję!Kenet - Śro 26 Lut, 2014 Ja kupiłem za 1100 zł felgi 17" z oponami zimowymi do BMW. Felgi miały przejeździć zimę i później iść na upalanie. Okazało się, że jedna pęknięta tak jak powyżej, opona śmietnik bo jechana na kapciu. Miałem odesłać, ale że to z przeznaczeniem do upalania to pospawam to za czteropak u znajomego, 2 opony kupiłem od kamilla za 50 zł , a sprzedawca oddał mi 500 zł
Skusił mnie wzór a'la csl e46 Oczywiście komplet miał być idealny... Piszę bo zawsze to raźniej wiedzieć, że nie tylko mnie ktoś chciał wydymać.Jakarti - Śro 26 Lut, 2014
PiTT napisał/a:
po prostu ma to byc oryginal w uzywce...
hehe
przypomnial mi sie jeszcze typ od opon jak miales lexusa
"Panie?!. do takiego auta uzywki?! " PiTT - Śro 26 Lut, 2014 ja pierwsze felgi do golfa kupilem oryginalne 18 i na serio byly igla
tyle ze nie kupilem ich okazyjnie Kamill - Śro 26 Lut, 2014
Kenet napisał/a:
Ja kupiłem za 1100 zł felgi 17" z oponami zimowymi do BMW. Felgi miały przejeździć zimę i później iść na upalanie. Okazało się, że jedna pęknięta tak jak powyżej, opona śmietnik bo jechana na kapciu. Miałem odesłać, ale że to z przeznaczeniem do upalania to pospawam to za czteropak u znajomego, 2 opony kupiłem od kamilla za 50 zł , a sprzedawca oddał mi 500 zł
Skusił mnie wzór a'la csl e46 Oczywiście komplet miał być idealny... Piszę bo zawsze to raźniej wiedzieć, że nie tylko mnie ktoś chciał wydymać.
Bo felgi to sie kupuje u mnie, bierz te 2x bbs-y, btw Rasta już podobno opony łata możesz te 2 kolejne zimówki też zreanimować.PiTT - Śro 26 Lut, 2014 Panowie nie ma co pierdolic
to jest allegro wiec kazde gowno mozna dostac
sprzedawca jest ok bo proponuje mi zwrot 1/4 ceny lub oddanie wszystkich
obawiam sie sztukowania ze wzgledu na odcien... z drugiej strony nie wiem czy odsylac wszystkie skoro moge sobie dokupic 1
stan na serio miodzio tych felg... poza ta peknieta Niemy - Śro 26 Lut, 2014 ja ostatnio kupiłem jedną sztukę, pytałem czy wszystko z nią ok, sprzedawca zapewniał, że taak, tylko do wyważenia i zamontowania. Przyszło takie jajo, że się nawet wyprostować nie dało
POLSKA!PiTT - Śro 26 Lut, 2014 do audi kupilem 1 ori sztuke na zapas... mala kasa, wiec chcialem aby tylko nie byla spawana
okazalo sie ze calkiem fajny stan i prosciutka
mysle ze handlarzyny nie ogarniaja biznesu, wszedzie kopiuja te same opisy, 100% oryginal, 100% prosta, 100% idealna
a nawet nikt ich nie sprawdza przed wyslaniem... chociaz nie kumam jak mozna nie zobaczyc takiego pekniecia przed wysylka
moze liczyli ze uda sie zalozyc opone i nikt nic nie zobaczy
tak czy owak... mysle czy nie zostawic jednak tych 3 i dokupic 1...karoluPL - Śro 26 Lut, 2014 Panowie, ma ktoś doczynienia z dystansami pod felgi ? Chciałem lekko poszerzyć clio i koniecznie pandę, bo wygląda jak na szczudłach
Nie ukrywam, chętnie bym przytulił przykręcane dystanse, ale takie z dłuższymi śrubami też ujdą.. Ktoś ma jakieś dojście, albo sprawdzone miejsce w internetach/allegro ?
edit.
inna sprawa, że zdania są podzielone, więc zastanawiam się do końca jaki to ma sens w przypadku clio, gdzie jest przesunięte koło na zewnątrz, przez co inna jest śladowość skrętu ( czy jakkolwiek to inaczej nazwać w sposób odrobinę techniczny ? ) Czy przy 15-20mm na koło, to chyba nie będzie tragedii przy zmianie z et 37 na 22-17 po dystansach?koma600 - Śro 26 Lut, 2014 PiTT, jeżeli nie ma problemu z dostaniem a sprzedający oda ci kaski trochę to ja bym tak zrobił skoro wszystko jest spoko.PiTT - Śro 26 Lut, 2014 podjade do wulkanizacji i sprawdze 3 pozostale, jak beda proste to chyba tak zrobie