MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
bizon - Sob 06 Kwi, 2013 zenujacy wystep, bez minuty przewagi nad reszta nie ma co myslec o karierze.
good job robert martin.h - Sob 06 Kwi, 2013
GeKo napisał/a:
qbus, Niezupełnie z Prokopem przegrywał cały czas od 7 do 8,5sek na każdym przejeździe a to ponad 1sek na km.
2-3 rajdy pozwolą ocenić jak szybko robi postępy.
Ziom, Prokop jechał WRC, które jest mocniejsze o 20-25%
M napisał/a:
gdzie w polskich rajdach tak się jeździ?
Na Ułężu Stf - Sob 06 Kwi, 2013 czy to prawda że w zeszłym sezonie najlepszy kierowca w aucie rrc tracił po 4,5s/km oesowym do wurca ?alphaOne - Sob 06 Kwi, 2013 Bad-i - Sob 06 Kwi, 2013 Jak zobaczyłem dzisiaj jak auta kleja po hopie to mi szczena opadla106 - Sob 06 Kwi, 2013 bo trenuja na lotnisku
GeKo - Sob 06 Kwi, 2013
martin.h napisał/a:
A ten podział na klasy?
Kubica w klasie B razem z prokopem
w C same wurce były.
Czy to jakiś jeszcze inny podział?WuRC - Sob 06 Kwi, 2013 Wiary jak na stadionie narodowym
bizon - Sob 06 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
Jak zobaczyłem dzisiaj jak auta kleja po hopie to mi szczena opadla
+1
na wczesniejszym filmiku swietnie widac, wyskoczyl, zanurkowal, pojechal dalej. zero falowania, ukladania sie. po prostu przyjal i pojechal leszq - Sob 06 Kwi, 2013
W ostatnim przejeździe, który decydował o wynikach, RK objechały tylko WuRCe...Jest to bardzo dobry prognostyk przed Rajdem Portugalii, nic tylko się cieszyć że tak się to układa .rasta - Sob 06 Kwi, 2013
martin.h napisał/a:
GeKo napisał/a:
qbus, Niezupełnie z Prokopem przegrywał cały czas od 7 do 8,5sek na każdym przejeździe a to ponad 1sek na km.
2-3 rajdy pozwolą ocenić jak szybko robi postępy.
M napisał/a:
gdzie w polskich rajdach tak się jeździ?
Na Ułężu
Tu nawet pod stodołą nie upalałeś nie mówiąc juź o Ułężu który pewnie tylko palcem na mapie macałeś.rasta - Sob 06 Kwi, 2013
106 napisał/a:
bo trenuja na lotnisku
Lepiej na lornisku niż fujarą na kanapie.Loko - Sob 06 Kwi, 2013
bizon napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Jak zobaczyłem dzisiaj jak auta kleja po hopie to mi szczena opadla
+1
na wczesniejszym filmiku swietnie widac, wyskoczyl, zanurkowal, pojechal dalej. zero falowania, ukladania sie. po prostu przyjal i pojechal
Bedę brutalny, przepraszam
Pierwszy raz widzieliście rajd gdzie są hopy? anjas - Nie 07 Kwi, 2013 Ja tak, bo przecież wcześniej Kubica w takim rajdzie z hopkami nie startował.
Fanem F1, jak spora czesc Polaków, stałem sie kiedy RK pojechał pierwszy wyścig na Hungaroringu a teraz zaczynam przeżywać fascynacje rajdami.martin.h - Nie 07 Kwi, 2013 Co do pięknego wybierania zawiasu na hopie to podobnie zachowuje się zawias w Fabii R2 Kasperczyka
GeKo, nie wiem co z tym podziałem, ale Prokop jechał WuRCem: