jarek-malopolska - Czw 20 Maj, 2010 Czy posiada ktoś zdjęcia jak/gdzie/do czego mocowany jest kolektor wydechowy RACELAND w saxo ?? Dokładnie do czego przykręcany jesy ten uchwyt na końcu kolektora ??Loko - Czw 20 Maj, 2010 Kolektor na dole jest przykręcony do skrzyni.jarek-malopolska - Czw 20 Maj, 2010 Aha, kurcze chetnie zobaczyłbym jak to wyglada, ale nie chce nikogo w taka pogode fatygować pod auto choć patrząc na ilość użytkowników forum mających zestaw Raceland+Magnex może ktoś ma na kompie zdjęcia jak to jest dokładnie przykręcone i w którym miejscu saxorulez - Pią 21 Maj, 2010 to jest przykręcone w miejscu standardowego kolektora, zasadniczo plug and playjarek-malopolska - Pią 21 Maj, 2010 ok dzieki jarek-malopolska - Śro 16 Cze, 2010 Pytanie nie dla mnie bo wydech dopiero zrobiony ale może się przyda komuś, jeśli będa informcje o manufakturze Saxsport... Czy widział ktoś jakieś porównanie, ewentulanie zna odpowiedź co lepsze, chodzi o wydech w saxo; Magnex vs Saxsporthttp://www.saxsport.co.uk/ Magnexów ci u nas dostatek a ma ktoś info na temat Saxsport ?? Co byście wybrali ??saxorulez - Śro 16 Cze, 2010 To tłumik Pug Sport czyli Scorpion z przesuniętą końcówką tak aby pasowało do saxo. A że projekt pochodzi z czasów gdy Magnex robił do pucharu Peugeota w UK to jest to tak naprawdę magnex robiony przez Scorpiona a potem przerabiany tak aby pasował do Saxo jarek-malopolska - Śro 16 Cze, 2010 Ooo i to jest bardzo cenna informacja
A jaka opinia na temat ceny.. ??saxorulez - Śro 16 Cze, 2010 Nie mam opinii na ten temat szczerze powiedziawszy... jak dla mnie spoko wydech, w 106 się sprawdza to i tutaj zadziała. Ładne brzmienie i mało popularny w PL - ja bym brał.filomatic - Śro 16 Cze, 2010 na YT jest kilka filmików z saxsportem w roli głównej i chodzi baaardzo ciekawie saxsport fajna opcja, bo faktycznie w PL jest dość rzadkim zjawiskiem
Jest tylko jedno ale: na stronie zaznaczyli, że nie wysyłają poza UK
Delivery Zones: We only deliver in the United Kingdom. We do not send to any international destinations at this time. Please note there will be a surcharge issued by our courier to certain UK postcodes and areas including Northern Ireland, Channel Islands, Isle of Man, and Scottish Highlands. You will be informed by email, of the extra amount needed.
filomatic - Śro 16 Cze, 2010 napisałem do saxsport maila z zapytaniem o możliwość przesyłki do PL i ewentualne koszty. Jak uda mi się kupić saxo to na pewno też się skuszę na 2" race decat jarek-malopolska - Śro 16 Cze, 2010 wogole na stronce podane są dwie ceny: 234.65 funciaków i 394.89 funciaków.. co zawierają poszególne zestawy/ceny.. ?? droższy to zapewne kompletny wydech, od kolektora do końca.. ? a druga opcja ?
Jak ci odpiszą, że nie wyślą do PL to zapytaj gdzie w UK można to odebrać osobiście Anonymous - Śro 16 Cze, 2010 przecież jest napisane cat/decatfilomatic - Czw 17 Cze, 2010 no dokładnie, tańsza opcja to decat exhaust, a ta droższa jest z catem czekam na maila... Co do UK to wysyłają na wyspy, dokąd chcesz. Nie mają tylko żadnej siedziby jak do tej pory czyli miejscem ich firmy jest Internet filomatic - Czw 17 Cze, 2010 odpisali w sprawie wysyłki. Jak to napisali: "special shipment" to PL kosztuje 65 funtów. Nie wiem skąd ta cena, ale np. wysyłka z francuskiego sklepu Oreca (4 fele 15") kosztuje 50 euro no a waga i wielkość paczki troszkę większa...