MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
qbus - Nie 07 Kwi, 2013
GeKo napisał/a:
qbus, Niezupełnie z Prokopem przegrywał cały czas od 7 do 8,5sek na każdym przejeździe a to ponad 1sek na km.
2-3 rajdy pozwolą ocenić jak szybko robi postępy.
ten podział A,B,C to cos jak priorytety FIA, samochody zupelnie rozne, organizator kierowcom nadal "klasy"
Rasta chyba na mocnej bani siedział przy kompie w nocy Bad-i - Nie 07 Kwi, 2013
martin.h napisał/a:
Co do pięknego wybierania zawiasu na hopie to podobnie zachowuje się zawias w Fabii R2 Kasperczyka
Ale nie po takiej hopieM - Nie 07 Kwi, 2013 No dobra ale poza kretynizmem martina handehoch zadnej odpowiedzi nie dostalem.
Pytanie nie bylo zlosliwe - kiedys strasznie jaralem sie rajdami a teraz chcialbym zobaczyc jakis filmik gdzie jezdza tak u nas. Wiec uprzejmie prosze jeszcze raz.martin.h - Nie 07 Kwi, 2013
M napisał/a:
No dobra ale poza kretynizmem martina handehoch
Słuchaj, znajdź sobie kretynów wśród kolegów qbus - Nie 07 Kwi, 2013
Cytat:
Pytanie nie bylo zlosliwe - kiedys strasznie jaralem sie rajdami a teraz chcialbym zobaczyc jakis filmik gdzie jezdza tak u nas. Wiec uprzejmie prosze jeszcze raz.
Gdzie jezdza czy kto jezdzi tak u Nas?M - Nie 07 Kwi, 2013
qbus napisał/a:
Cytat:
Pytanie nie bylo zlosliwe - kiedys strasznie jaralem sie rajdami a teraz chcialbym zobaczyc jakis filmik gdzie jezdza tak u nas. Wiec uprzejmie prosze jeszcze raz.
Gdzie jezdza czy kto jezdzi tak u Nas?
gdzie ktoś u nas upala w takim stylu jak Kubicakamil - Nie 07 Kwi, 2013 M, myślę, że Rajd Polski będzie ciekawym wydarzeniemJaco - Nie 07 Kwi, 2013
M napisał/a:
gdzie ktoś u nas upala w takim stylu jak Kubica
Rasta na Ułężu qbus - Nie 07 Kwi, 2013 M myślę że nikt, nigdzie ale tak jak Kamil napisał Rajd Polski będzie ciekawym wydarzeniem.M - Nie 07 Kwi, 2013
Jaco napisał/a:
M napisał/a:
Rasta na Ułężu
Jaco,
co jest w tym smiesznego? Znasz Piotrka osobiście albo upalałeś z nim na lotnisku że się tak turlasz ze smiechu z tego powodu?GeKo - Nie 07 Kwi, 2013 M, Takie rzeczy to na rajdach szutrowych, głównie o twardej nawierzchni. Takim rajdem był kiedyś Rajd Bałtyku.
Rajd Polski ma kopne szutry, więc każdy nawrót szybko zamienia się w grzęzawisko, ale na szybkich partiach dalej jest co oglądać.qbus - Nie 07 Kwi, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=956A7POf8K0Jaco - Nie 07 Kwi, 2013
M napisał/a:
Jaco napisał/a:
M napisał/a:
Rasta na Ułężu
Jaco,
co jest w tym smiesznego? Znasz Piotrka osobiście albo upalałeś z nim na lotnisku że się tak turlasz ze smiechu z tego powodu?
Nie znam Piotrka osobiście, a pisząc to ,nie miałem na myśli nic złego, chciałem się tylko w żartobliwy sposób odnieść to jego uniesienia stronę czy dwie wcześniej
Nic złośliwego.Michał - Nie 07 Kwi, 2013 kubica jest skońzony - mówie to ja, znawca rajdów
jakby trenował z kołdejem bartoszem na lotnisku byłby pierwszy !pum - Nie 07 Kwi, 2013 nie na lotnisku, bo lotniska gufno dajom. myślę że jakby z nim budował samochód byłby najszybszy.