bo UK jest wyspą - zawsze tak jest z paczkami z Angliimartin.h - Czw 17 Cze, 2010
saxorulez napisał/a:
filomatic,
bo UK jest wyspą - zawsze tak jest z paczkami z Anglii
Pozatym, wszystko zależy jaką mają umowę, z jakim przewoźnikiem itp. 65 funtów to raczej normalna cena, w 106parts też mi tyle powiedzieli jak się orientowałem nt. wydechu.filomatic - Czw 17 Cze, 2010 ok, danke Anonymous - Pią 18 Cze, 2010 Ja mam pytanko odnośnie tłumików magnaflow. Geko zaproponował żeby zrobićna tym wydech do sporta... Zastanawiam się tylko jak będzie z głośnością na 2 przelotach i decat w clio sport...
Montował ktoś coś takiego do N/A?ade - Pią 18 Cze, 2010
agentczor napisał/a:
Ja mam pytanko odnośnie tłumików magnaflow. Geko zaproponował żeby zrobićna tym wydech do sporta... Zastanawiam się tylko jak będzie z głośnością na 2 przelotach i decat w clio sport...
Montował ktoś coś takiego do N/A?
sa zajebiscie glosne... kumpel w lanosie ma wrzucone 2 do turbo auta i jest naprawde glosno...
robilismy scirroco stare 1,8t na podobnych wydechu tylko tlumiczki z mg i bylo za cicho...
jak chcesz cicho to chyba jednak MG, ja mam jeden i da sie jezdzic:D ponoc ciche tlumiczki robi tez doktor mario z plocka:D MTG (czy jakos tak sie zowie)TOXIC - Pią 18 Cze, 2010 agentczor, 2 przeloty bez kata... bedzie głośno bardzo głośno, ja wytrzymałem 1,5roku ale juz powoli skłaniam sie ku zmianie. Całe szczęście ze magnex komorowy leży w garażu Anonymous - Sob 19 Cze, 2010 Najchętniej bym oddał do mg z tym że jestem w stanie dać za wydech maks 1500-1600zł... ehh
Może ktoś coś zaproponuje. - Ma być 2,5 cala i nie za głośny... W sumie może być ze zwykłej stali...
Podoba mi się wydech scorpiona - wychodzi jakies 350 funciaków z wysyłką w KAM Racing - może ktoś znajdzie taniej?kaziu1985pn - Sob 19 Cze, 2010 agentczor, też szukałem wydechu tak w granicy 1500 i z nierdzewki w dodatku żeby nie był zbyt męczący to ciężko no chyba że kupić same tłumiki w mg a ktoś za free to pospawa. swego czasu chyba na krc była oferta zrobienia kopii tłumików sporta w mg i wychodziły nawet w sensownej cenie.jarek-malopolska - Sob 19 Cze, 2010 Agentczor a może coś takiego: http://www.moto.allegro.p...otors_rm01.html
Ten dokładnie jako środkowy a końcowy nieco większy.. Każdy tłumik robią pod indywiduwalne zamówienie, mowisz jaką chcesz średnice, dodatkowo końcowy może być z wkładką wyciszająca lub bez.. Ja mam u siebie takie, srodkowy kosztował 119zł końcowy 169zł, dobra cena, dodatkowo w tym samym czasie kolega kupił do siebie dwa przeloty w MG, za dwie sztuki zapłacił niecałe 900zł, jak je porównaliśmy nie różniły się niczym, no może materiał w środku jest inny bo tego nie widać, ale zewnętrznie + siatka ta co w środku to jest to samo.. Anonymous - Sob 19 Cze, 2010 Mogę mieć to za 305 funtów z wysyłką do PL. Warto?
2,75 cala duuuzy srodkowy przelotowy tlumik oraz koncowy przelotowy mniejszy i ogolnie jest calkiem dobrze poki jade spokjonie do 3500 jak dam w pedzel to sie robi glosno
nie mierzylem glosnosci ale nikt sie ogolnie nie czepia i nie drze sie ze jest glosno
jezdzac codziennie jest ok
w trase juz sie robi upierdliwie ale trzeba pamietac ze mam wybebeszona fure bez wygluszen i sie niesie po budzie GeKo - Nie 20 Cze, 2010 Te 305L to chyba dobra cena wyjdzie jakieś 1600zl w PL montaż banalnie prosty wtedykaziu1985pn - Nie 20 Cze, 2010 agentczor, tylko że to jest układ za katem i wyjdzie 1600, warto by zapytać ile firmy w polsce wezmą za taka opcje bo ceny jakie podają są od kolektora.Anonymous - Nie 20 Cze, 2010 Akurat kata to sobie już rurką zastąpie sam przy pomocy kolegi spawacza
Tylko powiedzcie mi jak zapłącic za cośkupionego w UK? W Paypal sie dzis zarejestrowałęm ale średnio to kapuje i nie przyjmuje moich kredytówek k-mart - Nie 20 Cze, 2010 Jaka macie opinie na temat wydechow produkcji MG?