Kenet - Wto 02 Paź, 2018 A jakieś oryginalne repliki? PiTT - Wto 02 Paź, 2018 chyba lepiej by wygladaly takie na wzor superturismoKamill - Pon 15 Paź, 2018 Dzięki pomocy forum, wybór zapadł dość szybko
Wielkie gratki dla Kubasa .
Rasta też ma w tym swój udział
Dzięki pomocy chłopaków udało sie uniknąć wpadki z drugim kompletem który zamówiliśmy do civika typeR, niestety zacisk okazał sie za szeroki pod takie same borbety tylko w 18".Kamill - Wto 30 Paź, 2018 I komplecik od Kubasa na aucie
Kenet - Wto 30 Paź, 2018 Kolego, ale tego koloru chyba tak nie zostawimy?Kamill - Wto 30 Paź, 2018 Pół roku czekałem aż Kubas ściągnie grafitowe do oferty.Rasputin - Wto 30 Paź, 2018 Kenczi mówił o kolorze auta Kenet - Śro 31 Paź, 2018 I tak i tak.roj - Śro 31 Paź, 2018
Rasputin napisał/a:
Kenczi mówił o kolorze auta
bob.dsk - Śro 31 Paź, 2018
Kamill napisał/a:
Dzięki pomocy forum, wybór zapadł dość szybko
Rasta też ma w tym swój udział Obrazek
Dzięki pomocy chłopaków udało sie uniknąć wpadki z drugim kompletem który zamówiliśmy do civika typeR, niestety zacisk okazał sie za szeroki pod takie same borbety tylko w 18".
Miałem kiedyś Borbety w AŁDI - spawałem średnio raz w miesiącu Chloru - Śro 31 Paź, 2018
Cytat:
Miałem kiedyś Borbety w AŁDI - spawałem średnio raz w miesiącu
kubas - Wto 06 Lis, 2018
bob.dsk napisał/a:
Kamill napisał/a:
Dzięki pomocy chłopaków udało sie uniknąć wpadki z drugim kompletem który zamówiliśmy do civika typeR, niestety zacisk okazał sie za szeroki pod takie same borbety tylko w 18".
No i co to wnosi ? Jak raz pospawałeś to potem już będziesz ciągle spawał... To jeden z największych producentów felg na OE na świecie, nie ma tam miejsca na niską jakość.
Wszystko możesz rozpierdolić. A jak pospawasz raz to felga na spawie już się nie rozleci ale dookoła spawu jest osłabiona i będzie się łatwiej krzywić.bob.dsk - Wto 06 Lis, 2018
kubas napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
Kamill napisał/a:
No i co to wnosi ? Jak raz pospawałeś to potem już będziesz ciągle spawał... To jeden z największych producentów felg na OE na świecie, nie ma tam miejsca na niską jakość.
Wszystko możesz rozpierdolić. A jak pospawasz raz to felga na spawie już się nie rozleci ale dookoła spawu jest osłabiona i będzie się łatwiej krzywić.
Mówię jak jest - Mariusz Mix Kolanko
To było z 10 lat temu więc może jakość była inna koma600 - Czw 08 Lis, 2018 Mam borbeta na zimę felga może ma 3 lata max, i uderzyłem skrzywiła się osiowo nikt tego niechciał zrobić ale znalazłem jeden zakład co się tego podjoł i mówi że jak na borbecie to się to uda zrobić bo to twarda felga i nie pęknieKamill - Czw 15 Lis, 2018 Okazało się jednak że we fieście mam czujniki jak by ktoś się zastanawiał