drogi kolego agentczor wszystko zostanie sfinalizowane zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami - czyli na okolice 04.08.2010 przyszykuj $
tymczasem gratuluje nierdzewki na pokładzie
Super Bo mam dość smagania ciszą po plecach hehejarek-malopolska - Śro 21 Lip, 2010 Panowie, jak to faktycznie jest, jeśli kawałek wydechu jest zagniecony (kawałek rury) to czy to ma jakiś wpływ na szybkość wydalania spalin ?? Z jednej strony zmienia się przekrój, jest płasko ale z drugiej strony średnica jest wciąż taka sama, przykładowo dalej 2 cale... więc jak to właściwie jest.. ?? oczywiście nie chodzi mi, że jest całkiem płasko, po prostu tak jak by dobić gdzieś wydechem lub raz przywalić 20 kg młotkiem kaziu1985pn - Śro 21 Lip, 2010 zaburza to na pewno zjawisko falowe w wydechu ale czy aż tak dużo się na tym traci to nie potrafię powiedzieć.GeKo - Czw 22 Lip, 2010 w kolektorze jak walniesz np racelandem to się robi lipa z mocą jarek-malopolska - Sob 24 Lip, 2010 chodziłomi stricte o rure wydechu, dokładnie w miejscu gdzie jest stabilizator, a wiec miedzy koloektorem wydechowym a pierwszym tłumikiem.. wydech bez przerwy obija mi sie o stabilizator , brzeczyo niego itp.. i zastanawiam się czy przykładowo rurke o śr 50mm jak wlnie się młotkiem i spłaszczy o 8-10 mm to bedzie git czy lipa i trzeba wstawiać "kolanko i obchodzić stabi"
Na razie pociagnałemdelikatnie młotkiem, nic sie juz nie tłucze, nie dotyka stabi, ale docelowo chyba jednak przykombinuje z kolankami..rasta - Sob 24 Lip, 2010 A nie lepiej jakiś wieszak z poliuretanu zapodać, he?
U mnie to pomogło GeKo - Sob 24 Lip, 2010 Zainwestuj w poduchę pod silnik która sprawi że motor nie będzię tak latał i nic przeklepywać nie będzie trzeba.rasta - Sob 24 Lip, 2010 To to podstawa jarek-malopolska - Sob 24 Lip, 2010
GeKo napisał/a:
Zainwestuj w poduchę pod silnik która sprawi że motor nie będzię tak latał i nic przeklepywać nie będzie trzeba.
Hehe jest to jak najbardziej sensowne wyjscie Marek23 - Nie 15 Sie, 2010 Kolega ma V gti i chce wymienic ostatni element wydechu na cos glosniejszego. Czy takie cos da zmiane dzwieku? Co konkretnie polecacie? Rozumiem,ze softu nie trzeba po tym ruszac... ma serie,choc zastanawia sie nad wirusem u compotow.Bart - Nie 15 Sie, 2010 ostatnim tłumikiem można zmienić brzmienie całego wydechu, mocy od tego nie przybędzie (a jeśli już to minimalnie), programu nie trzeba ruszaćzefir - Nie 15 Sie, 2010
Marek23 napisał/a:
Kolega ma V gti i chce wymienic ostatni element wydechu na cos glosniejszego. Czy takie cos da zmiane dzwieku? Co konkretnie polecacie? Rozumiem,ze softu nie trzeba po tym ruszac... ma serie,choc zastanawia sie nad wirusem u compotow.
polecam soft u nich, za relatywnie fajna kase masz spory przyrost PiTT - Nie 15 Sie, 2010 wszystko zostało powiedziane
jak soft do tfsi to tylko compotyKarQ - Nie 15 Sie, 2010 A MT nie U Pidżona wyszła zaje.biście.PiTT - Nie 15 Sie, 2010
KarQ napisał/a:
A MT nie U Pidżona wyszła zaje.biście.
w mnie zrobili program 10KM słabszy a do tego po zmianie biegu na wyższy było przez chwile zamulenie
jak dla mnie nie ogarniają DSG, chyba że się nauczyli już
po wizycie u Compotów, odebrałem zupełnie inne auto, więc szczerze mogę polecić