To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Wydech

Passenger - Nie 19 Gru, 2010

Nath, skoro możesz mieć MG to po co szukać dalej... ;D
Nath - Wto 21 Gru, 2010

Passenger napisał/a:
Nath, skoro możesz mieć MG to po co szukać dalej... ;D

Troche daleko mam do nich :) a jechac w taka pogode juz nawet bez lawety, na kolach to tydzien bym stracil ;)

Gaydek - Wto 21 Gru, 2010

Skoro tak, to zostaje Ci tylko Milltek :) .
filomatic - Śro 02 Lut, 2011

dla zainteresowanych wydechem do saxo - mała próbka brzmienia Saxsporta 2" z racelandem 4-2-1 / dobra jakość i dźwięk ale kierownik mógł troszkę bardziej go pocisnąć :)

w innych filmikach użytkownika jest wydech nagrany z zewnątrz ale w miejscu

Stacho - Śro 02 Lut, 2011

Panowie mam total serie rdza edytion wydech jaki najlepiej zrobić w Clio przy silniku f7r ? 2" ?
Janusz - Śro 02 Lut, 2011

angole po pijaku zdradzają ze 2.5'
Anonymous - Czw 03 Lut, 2011

Ja miałem w 16v 2,25.
Stacho - Pią 04 Lut, 2011

o kurcze ! a mi po głowie chodziło jakieś 2" czyli za mały ?
k-mart - Pią 04 Lut, 2011

Ja zostawilem serie srednice, poprostu zamiast kata i tlumika srodkowego wstawilem kawalek prostej rury :)
Dostaniesz u kazdego tlumikarza, podjedz tam na wyzwolenia, pewnie sie zamkniesz w 100pln.

jarek-malopolska - Wto 08 Lut, 2011

filomatic napisał/a:
dla zainteresowanych wydechem do saxo - mała próbka brzmienia Saxsporta 2" z racelandem 4-2-1 / dobra jakość i dźwięk ale kierownik mógł troszkę bardziej go pocisnąć

Ciekawie brzmi, ja sie tez zmobilizowałem, jako ze u mnie wydech juz chwile siedzi i powinien byc odpowiednio przepalony to stwierdziłem ze nagram jak gada..włansie wrociłem, na postoju szału nie ma, wiec przejechałem kilka zakretów ale warunki były ewidentnie nie do upalania, niby sucho ale resztki piasku, soli, mgła, kurfa auto przodem odpływało w kazdym mozliwym zakrecie, kilka razy gruubo spociłem jajka :rotfl: ale zrzuce choc to z parkingu bedzie porównanie ;)

filomatic - Wto 08 Lut, 2011

jarek-malopolska napisał/a:
filomatic napisał/a:
dla zainteresowanych wydechem do saxo - mała próbka brzmienia Saxsporta 2" z racelandem 4-2-1 / dobra jakość i dźwięk ale kierownik mógł troszkę bardziej go pocisnąć

Ciekawie brzmi, ja sie tez zmobilizowałem, jako ze u mnie wydech juz chwile siedzi i powinien byc odpowiednio przepalony to stwierdziłem ze nagram jak gada..włansie wrociłem, na postoju szału nie ma, wiec przejechałem kilka zakretów ale warunki były ewidentnie nie do upalania, niby sucho ale resztki piasku, soli, mgła, kurfa auto przodem odpływało w kazdym mozliwym zakrecie, kilka razy gruubo spociłem jajka :rotfl: ale zrzuce choc to z parkingu bedzie porównanie ;)

czekam z niecierpliwością :)

Stacho - Śro 09 Lut, 2011

Ja mam zamiar w najbliższych dniach zrobić wydech w Clio i nie wiem czy 2,25 czy 2 cale ?

widział ktoś jakieś wykresy z 2,25 ?

martin.h - Śro 09 Lut, 2011

2" to chyba za mało jak na 2 litrowy 150 konny motor :]
Ja bym się raczej zastanawiał pomiedzy 2,25", a 2,5".

Bad-i - Śro 09 Lut, 2011

Postaram sie odszukac gdzies informacje na ten temat. Ale jezeli dobrze pamietam to 2"25
Janusz - Śro 09 Mar, 2011

a jest tu jakiś spec w necie który znajdzie mi specyfikacje wydechu w clio r3 ?? tam jest jakiś "kitowy" wydech czy każdy sam sobie to ogarnia tylko musi jakieś wymogi spełniać?? no i ile ma tłumików i jakich gdzie ma kata itp itd...:)