Passenger - Nie 19 Gru, 2010 Nath, skoro możesz mieć MG to po co szukać dalej... Nath - Wto 21 Gru, 2010
Passenger napisał/a:
Nath, skoro możesz mieć MG to po co szukać dalej...
Troche daleko mam do nich a jechac w taka pogode juz nawet bez lawety, na kolach to tydzien bym stracil Gaydek - Wto 21 Gru, 2010 Skoro tak, to zostaje Ci tylko Milltek .filomatic - Śro 02 Lut, 2011 dla zainteresowanych wydechem do saxo - mała próbka brzmienia Saxsporta 2" z racelandem 4-2-1 / dobra jakość i dźwięk ale kierownik mógł troszkę bardziej go pocisnąć
w innych filmikach użytkownika jest wydech nagrany z zewnątrz ale w miejscuStacho - Śro 02 Lut, 2011 Panowie mam total serie rdza edytion wydech jaki najlepiej zrobić w Clio przy silniku f7r ? 2" ?Janusz - Śro 02 Lut, 2011 angole po pijaku zdradzają ze 2.5'Anonymous - Czw 03 Lut, 2011 Ja miałem w 16v 2,25.Stacho - Pią 04 Lut, 2011 o kurcze ! a mi po głowie chodziło jakieś 2" czyli za mały ?k-mart - Pią 04 Lut, 2011 Ja zostawilem serie srednice, poprostu zamiast kata i tlumika srodkowego wstawilem kawalek prostej rury
Dostaniesz u kazdego tlumikarza, podjedz tam na wyzwolenia, pewnie sie zamkniesz w 100pln.jarek-malopolska - Wto 08 Lut, 2011
filomatic napisał/a:
dla zainteresowanych wydechem do saxo - mała próbka brzmienia Saxsporta 2" z racelandem 4-2-1 / dobra jakość i dźwięk ale kierownik mógł troszkę bardziej go pocisnąć
Ciekawie brzmi, ja sie tez zmobilizowałem, jako ze u mnie wydech juz chwile siedzi i powinien byc odpowiednio przepalony to stwierdziłem ze nagram jak gada..włansie wrociłem, na postoju szału nie ma, wiec przejechałem kilka zakretów ale warunki były ewidentnie nie do upalania, niby sucho ale resztki piasku, soli, mgła, kurfa auto przodem odpływało w kazdym mozliwym zakrecie, kilka razy gruubo spociłem jajka ale zrzuce choc to z parkingu bedzie porównanie filomatic - Wto 08 Lut, 2011
jarek-malopolska napisał/a:
filomatic napisał/a:
dla zainteresowanych wydechem do saxo - mała próbka brzmienia Saxsporta 2" z racelandem 4-2-1 / dobra jakość i dźwięk ale kierownik mógł troszkę bardziej go pocisnąć
Ciekawie brzmi, ja sie tez zmobilizowałem, jako ze u mnie wydech juz chwile siedzi i powinien byc odpowiednio przepalony to stwierdziłem ze nagram jak gada..włansie wrociłem, na postoju szału nie ma, wiec przejechałem kilka zakretów ale warunki były ewidentnie nie do upalania, niby sucho ale resztki piasku, soli, mgła, kurfa auto przodem odpływało w kazdym mozliwym zakrecie, kilka razy gruubo spociłem jajka ale zrzuce choc to z parkingu bedzie porównanie
czekam z niecierpliwością Stacho - Śro 09 Lut, 2011 Ja mam zamiar w najbliższych dniach zrobić wydech w Clio i nie wiem czy 2,25 czy 2 cale ?
widział ktoś jakieś wykresy z 2,25 ?martin.h - Śro 09 Lut, 2011 2" to chyba za mało jak na 2 litrowy 150 konny motor
Ja bym się raczej zastanawiał pomiedzy 2,25", a 2,5".Bad-i - Śro 09 Lut, 2011 Postaram sie odszukac gdzies informacje na ten temat. Ale jezeli dobrze pamietam to 2"25Janusz - Śro 09 Mar, 2011 a jest tu jakiś spec w necie który znajdzie mi specyfikacje wydechu w clio r3 ?? tam jest jakiś "kitowy" wydech czy każdy sam sobie to ogarnia tylko musi jakieś wymogi spełniać?? no i ile ma tłumików i jakich gdzie ma kata itp itd...:)