To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

Stf - Wto 23 Kwi, 2013

mgła,
brzozy,
...
...

https://www.youtube.com/watch?v=C5wSYYWeUME

martin.h - Wto 23 Kwi, 2013

Ciekawe ile w tym prawdy, bo jeśli to się potwierdza to myślę, że powrót do F1 będzie szybciej niż się niektórym wydaje :)

http://f1.autoklub.pl/new...zwija-w04,48641

roj - Wto 23 Kwi, 2013

chociaż mam mega nadzieję, że uda mu się wrócić do f1
to nie wiem jak się ma do tego pomoc w rozwoju bolidu w symulatorze? o_O

M - Śro 24 Kwi, 2013

Kolejny news bidonowy :D
martin.h - Śro 24 Kwi, 2013

roj napisał/a:
chociaż mam mega nadzieję, że uda mu się wrócić do f1
to nie wiem jak się ma do tego pomoc w rozwoju bolidu w symulatorze? o_O

A no taki symulator to zachowuje się podobnie jak bolid jak nie tak samo, zresztą nie przypadkowo kosztuje grube miliony. Dwa, Robert ma non stop kontakt z F1 pomimo iż w niej nie jeździ. Trzy, jest jednym z najlepszych w tej branży jeśli chodzi o kontakt z maszyną, wie jak co powinno być ustawione aby zrobić najlepszy czas, zresztą czekam na asfaltowe rajdy w MŚ i występy fabrycznego teamu, bo po tym jak Robert wprowadził zmiany w ustawieniach RRC to inżynierowie z Citroena zrobili wielkie oczy, o czymś takim nawet nie wiedzieli.

Poczekamy, zobaczymy, ale nie zdziwiłbym się gdyby rajdy były tylko jednoroczną przygodą :]

kamil - Śro 24 Kwi, 2013

chyba się zgodze z przedmówcą :)
M - Śro 24 Kwi, 2013

Spiseg!
Młody Papież - Śro 24 Kwi, 2013

martin.h napisał/a:
po tym jak Robert wprowadził zmiany w ustawieniach RRC to inżynierowie z Citroena zrobili wielkie oczy, o czymś takim nawet nie wiedzieli

;D ;D

Jakarti - Śro 24 Kwi, 2013

martin.h napisał/a:
bo po tym jak Robert wprowadził zmiany w ustawieniach RRC to inżynierowie z Citroena zrobili wielkie oczy, o czymś takim nawet nie wiedzieli.

mnie tez to zaciekawiło. o jakie zmiany chodzi? pytam bo nie wiem, a nie zeby sie doyebac :D

Anonymous - Śro 24 Kwi, 2013

martin.h napisał/a:
bo po tym jak Robert wprowadził zmiany w ustawieniach RRC to inżynierowie z Citroena zrobili wielkie oczy, o czymś takim nawet nie wiedzieli.

mnie tez to zaciekawiło. o jakie zmiany chodzi? pytam bo nie wiem, (oraz trochę zeby sie doyebac) :D

Gaydek - Śro 24 Kwi, 2013

Roberta chcą w Lotusie i Mercedesie, klęska urodzaju :) . I tradycyjnie, jak wszystkich dobrych w Ferrari.

Symulator ważna rzecz, pamiętajcie ile prawdziwych dni testowych jest w roku... Nędza.

:)

roj - Śro 24 Kwi, 2013

różnica jest taka, że w symulatorze można dostosować kokpit do możliwości ręki. w bolidzie nie. Robert nie dlatego nie wraca do F1, że zapomniał jak jeździć i jak ustawiać bolid tylko z powodu ograniczeń fizycznych a tu symulator ma się do tego nijak.
martin.h - Śro 24 Kwi, 2013

AleX napisał/a:
martin.h napisał/a:

mnie tez to zaciekawiło. o jakie zmiany chodzi? pytam bo nie wiem, (oraz trochę zeby sie doyebac) :D

Chodzi o ustawieniach auta, tj. zawiasu, geometri itp. rzeczy. Jak wiadomo rajdy mają się nijak do wyścigów, a zmiany przyniosły pozytywny rezultat :]

Kenet - Śro 24 Kwi, 2013

martin.h napisał/a:
AleX napisał/a:
martin.h napisał/a:

Chodzi o ustawieniach auta, tj. zawiasu, geometri itp. rzeczy. Jak wiadomo rajdy mają się nijak do wyścigów, a zmiany przyniosły pozytywny rezultat :]

Konkrety, konkrety!

106 - Śro 24 Kwi, 2013

zowa mowi, ze wie ale nie powie :D