k-mart - Pon 02 Lut, 2009 Wicked Majk,
co wkleiles to wlasnie STi Type R Ver. V albo Ver. VIAnonymous - Pon 02 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
GeKo, auto po Hołku to STI Type-R, właścicielami byli również Kuzaj i Biernacki więc auto ma swoją przeszłość.
Teraz jeździ we wrocku
rabarbar napisał/a:
Jedyne znane 22B w PL ma/miał gieruszczak.Kiedys widzialem je chyba w Jeleniej,ciezko pomylic bo mocno poszerzone jest
Taaak, tez je widzialem pare razy, plakat z nim dlugo wisial u mnie nad łóźkiem . Niestety ostatnio właściciel założył wieśniackie nieoryginalne lampy tylneAnonymous - Pon 02 Lut, 2009 jakies gej luki??No normalnie upie.rdolic łeb i naszczac do szyi za cos takiegoAnonymous - Pon 02 Lut, 2009
Coś takiegosaxorulez - Wto 03 Lut, 2009 widziałem to na King Of EuropeTomcat - Śro 04 Lut, 2009 Fanatycy Subaru powinni mu za to wpier.dolić...Michał - Śro 04 Lut, 2009 ta buda ale bez takich wieśniackich tuningówStf - Śro 04 Lut, 2009 Michał - widziałeś sti. nawet wiem którego a co do tych świateł to... pomińmy to ciszą. jeśli koleś prezentuje takie podejście to ten samochód pewnie już nie jest wart nawet 100tyś...Michał - Czw 05 Lut, 2009 to ile taka subra kosztuje ?Stf - Czw 05 Lut, 2009 22b to kwestia indywidualna. ale generalnie ten koleś 1,5 roku temuchciał za nią 250tysionców. oczywiście auto jest po przekładce - niby w salonie Volvo... W uk 22b wahają się w okolicach 20k Funciochów.Marek23 - Czw 05 Lut, 2009
Stf napisał/a:
się w okolicach 20k Funciochów.
Jeśli tak jest, to się opłaca... Nawet jak przekładkę zrobisz w najdroższej firmie.
Tylko ciekawe co z gratami? Silnik, napęd i skrzynia są inne... Ale auto wizualnie niszczy i klepie wszystko.Stf - Czw 05 Lut, 2009 http://www.pistonheads.com/sales/827841.htm
...jest tego trochę ale bałbym się wejść w ten samochód ze względów finansowych. W uk są przekozackie wersje tych subaryn. P1 od zajebania w cenie od 6-7tyś funciochów.
wygląd, jednoznacznie: best impreza ever !nox - Czw 05 Lut, 2009 takie auto to może być dobra inwestycja . nox - Sob 07 Lut, 2009 [quote="Stf"]zastanawia mnie to ogłoszenie. z jednej strony mega baza ale czy tym autem można jeździć na codzień ? 280km - 1150-1200kg, krótka skrzynia... ehhh miodzio...
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7645703
moim zdaniem kozak nad kozakami, cienka blacha (to akurat mi nie leży ), cienkie szyby,odkryte miejsca do mocowania klatki, brak wygłuszeń... kto chce golfa ?[/quote
przed chwilą się z nią mijałem w Katowicach jechała do 4turbo
Już miała zrobiony wydech fajnie mruczała martin.h - Sob 07 Lut, 2009
nox napisał/a:
Stf napisał/a:
zastanawia mnie to ogłoszenie. z jednej strony mega baza ale czy tym autem można jeździć na codzień ? 280km - 1150-1200kg, krótka skrzynia... ehhh miodzio...
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7645703
moim zdaniem kozak nad kozakami, cienka blacha (to akurat mi nie leży ), cienkie szyby,odkryte miejsca do mocowania klatki, brak wygłuszeń... kto chce golfa ?
przed chwilą się z nią mijałem w Katowicach jechała do 4turbo
Już miała zrobiony wydech fajnie mruczała
Samochód ma już nowego właściciela Bardzo zadbany egzemplarz.