teraz mozna napisac do kamracing zeby sie bujali i wypili herbatke
a nawet żeby się drapali po cycach jak widać jeśli się chce to można.Tomcat - Śro 24 Lut, 2010 Panowie jestem pod wrażeniem sprawności działania. Poza dolotem dla arssss'a, wszystko zostało uregulowane, odebrane lub wysłane. Takie zakupy to możemy robić co miesiąc kaco_d - Śro 24 Lut, 2010 soczek dla Ciebie
dzięki za ogarnięcie rzeczy do nieogarnięcia speed555 - Śro 24 Lut, 2010 Dzieki wielkie:) Jak napiszesz cos w moim temacie jakims to daje pomuka przy okazji:) PozdroBart - Czw 25 Lut, 2010 a gdzie mój dolot?Tomcat - Czw 25 Lut, 2010
bart napisał/a:
a gdzie mój dolot?
Podobno przesyłka utknęła gdzieś w Odbytomiu Bart - Czw 25 Lut, 2010 czyli jestem w dupie...Tomcat - Czw 25 Lut, 2010
Mój już siedzi Buczy jak marzenie speed555 - Czw 25 Lut, 2010 Do pasa przedniego przykrecałes? ta blaszką dołączoną?106 - Czw 25 Lut, 2010 tomcat buda ci sie z lewej strony rozlazi
Tomcat - Czw 25 Lut, 2010
106 napisał/a:
tomcat buda ci sie z lewej strony rozlazi
Gdybym nie był troszke nawalony, to pewnie bym się nie przestraszył.
speed555, nie przykręciłem go do pasa przedniego, gdyż ponieważ była mi ta blaszka niezbędnie potrzebna do przestawienia zbiorniczka wspomagania. Wydaje mi się, że siedzi nienajgorzej, ale na dluższą metę, trzeba będzie jakoś to przysmerfować.