Bad-i - Czw 19 Sie, 2010 moze i sa lekkie i twarde ale wygladaja jak koopa (tak tak to tylko moja opinia)Janusz - Czw 19 Sie, 2010
GeKo napisał/a:
Yarko napisał/a:
spoko, jeśli mogę coś doradzić, to na Twoim miejscu zainteresowałbym się ATS DTC 15x7, ważą poniżej 6kg i są pancerne.
+1, niejaki Januszek miał swego czasu takie
+1, Niejaki Pp ma teraz te które ja kiedyś sprzedałem
Bad-i napisał/a:
moze i sa lekkie i twarde ale wygladaja jak koopa (tak tak to tylko moja opinia)
-1 Jak dla mnie ta felga świetnie wygląda, ale jak sam napisałeś kwestia gustu.Anonymous - Czw 19 Sie, 2010 ej mam takie pytango
za jakiś czas wpadnie mi w łapki pierwsza dostawa kutych felg firmy SLIK
puki co same w rozstawie 4x100 ew może domówi się jeszcze coś innego
jestem ciekaw czy osoby jeżdżące autami które spotyka się tu na forum zainteresowane były by takimi felgami ?
Jakie rozstawy oraz ET były by dla was jako posiadaczy tych aut najbardziej odpowiednie ?
dla przykładu :
Yarko - Czw 19 Sie, 2010 będą jakieś inne wzory ? jaka cena takich felg ?
np. dla mnie 15x7, rozstaw 4x100 i ET40-45Anonymous - Czw 19 Sie, 2010 będą inne wzory, rozstawy itp
na chwilę obecną cennik z fotkami oraz dostępnymi parametrami felg "się robi"
na dniach ustalone będą kwestie $$ - przebadamy rynek, żeby dawać dobre ceny i nie wyjść na tym jak ktoś tam na mydle
wiadomo na chwilę obecną raczej nie będzie dostępne wszystko od ręki ale zawsze można zamówić
co do cen - to wiadomo klient chce jak najtaniej
ale biorąc po uwagę dominacje na naszym rynku Roty, Draga, Tenzo itp oraz cen jakie oni proponują to ile według was powinna wynosić cena +/- za komplet, żeby zainteresować się tą kucizną ?KonradMK - Czw 19 Sie, 2010 mówisz o takich?
http://allegro.pl/item116...slik_rosja.html
"Rosyjskie - czyli ostre jak sierp, twarde jak mlot" Loko - Czw 19 Sie, 2010
Bad-i napisał/a:
koorwa w takim razie jaki jest sens kupowania OZ, skoro speedline ktory wyglada jak ciezka krowa jest lzejszy ??
Az musze zwazyc tego speedlina bo ja nie wierze ze jest lzejszy od OZta
To zachwieje twój światopogląd jeszcze bardziej, stalówka w tym samym rozmairze bedzie ważyła mniej niż speedline i oz Felgi z reguły są do wyglądania, a tylko nieliczne modele ważą mało.Yarko - Czw 19 Sie, 2010
Loko napisał/a:
Bad-i napisał/a:
koorwa w takim razie jaki jest sens kupowania OZ, skoro speedline ktory wyglada jak ciezka krowa jest lzejszy ??
To zachwieje twój światopogląd jeszcze bardziej, stalówka w tym samym rozmairze bedzie ważyła mniej niż speedline i oz Felgi z reguły są do wyglądania, a tylko nieliczne modele ważą mało.
i wrazie (odpukać) jakiejś przygody stalówka się podda i skrzywi w chińskie 8 nie robiąc spustoszenia w zawieszeniu
alu natomiast lepiej odprowadza ciepło z układu hamulcowegoBad-i - Czw 19 Sie, 2010
Loko napisał/a:
Bad-i napisał/a:
To zachwieje twój światopogląd jeszcze bardziej, stalówka w tym samym rozmairze bedzie ważyła mniej niż speedline i oz Felgi z reguły są do wyglądania, a tylko nieliczne modele ważą mało.
to ze stal bedzie lzejsza to wiem, ja sie tylko zastanawialem jak w sumie plna felga jaka jest ta od 205ki ma podobna wage do OZ wrc. W sumie to chyba wina OZta, bo nie rozumiem czemu zrobili tak ciezka ta felge.anjas - Czw 19 Sie, 2010 kurcze, przed ostatnim Radomiem ważyliśmy z mikanem felgi, z czystej ciekawości, bo akurat pod ręką mieliśmy i stalówki i alusy. Stalówka z tymi samymi oponami ważyła 2 kg. więcej niż "pralkowy" alus. I jedne i drugie 15''.GeKo - Czw 19 Sie, 2010 tntech.pl, Nie jestem zainteresowany bo znajac ceny kutych felg stać mnie nie będzie, ale mam inne pytanie. Jak z certyfikatami jakości tych felg ( W sensie ktoś to kiedyś zbadał że jest bezpieczne) i ile będą ważyć. Bo może bym w używce przytulił kiedyś martin.h - Czw 19 Sie, 2010
Bad-i napisał/a:
W sumie to chyba wina OZta, bo nie rozumiem czemu zrobili tak ciezka ta felge.
Koszty, pojechali na stopie, druga sprawa to nie zawsze lekkość idzie w parze z wytrzymałością
tntech.pl, jakie ceny 14'tek 4x108 et16 ? Ja byłbym zainteresowany bo będę szukał kpl. felg.
No i martwi mnie to o co pytał GeKo, jak z jakością tych felg, gwarancją itp.?wasq - Pią 20 Sie, 2010
GeKo napisał/a:
tntech.pl, Nie jestem zainteresowany bo znajac ceny kutych felg stać mnie nie będzie, ale mam inne pytanie. Jak z certyfikatami jakości tych felg ( W sensie ktoś to kiedyś zbadał że jest bezpieczne) i ile będą ważyć. Bo może bym w używce przytulił kiedyś
ja mysle ze 500 szt to max co moglbym polozyc za 15x7 ale to i tak bym po nochac nie spal ze 2000 wyjebalem na ruskie fele
ale wolalbym np BRAID bo bardziej markowe a cena 527 za szt
http://autoracing.pl/p/11...nowe-felgi.htmlAnonymous - Pią 20 Sie, 2010 Felgi posiadają gwarancje producenta oraz stosowne certyfikaty TUV GOTS itp
Do każdego zakupu taki certyfikat będzie dołączany
tak jak wspomniałem cennik jest w realizacji za kilka dni ujrzy światło dziennewasq - Wto 24 Sie, 2010 i jak z tym cennikiem ???