Stf - Śro 20 Cze, 2012 Temat nie jest z dupy - potrafi przystawić... zakup może z 2 komplety nawet bo mogą być różne długości pasków czy cuś - pewnie norma z tamtych lat określa +-2cm z żonką mieliśmy szczęście wracając z Balatonu ucięło szpilki jakieś 20km przed Barwinkiem w lesie gdy w radio pepiki wspominali że jakieś niedźwiedzie mają gody czy cuś... i o 23 starsze małżeństwo otworzyło nam drzwi oferując pomoc. mogliśmy jednak skorzystać tylko z :
...ale udało się, przejechaliśmy następne 200km. Po nich niestety temat powrócił... ale to już było na terenie PL. Życzę co najmniej podobnych emocji jednak czerpanych z przeżyć - nie serwisu (chociaż coś musi się zje.bać żeby nie było )Kenet - Śro 20 Cze, 2012 Karwa 3 razy mi szpilki ścinało na tym kole pasowym, co jakieś 30-40 km, aż dopiero w 4turbo ogarnęli. Szkoda, że na tydzień przed kradzieżą i pościgiem
Trip jest mega, jaram się!
ale po moich doświadczeniach z malarami to wypada polać szklaneczkę sake i krzyknąć tora! tora! tora! GeKo - Śro 20 Cze, 2012
budzik napisał/a:
Rasputin napisał/a:
kierowcami jest o tyle problem,że mało kto potrafi jeździć malarem! Wiem,że to śmiesznie brzmi ale mozna być królem Ułęża czy Poznania, driftować każdy winkiel i robic ćwiartkę ponizej 14s ale jazda maluchem to inna historia. Jedynka nie zsynchronizowana, hamulce słabiutkie,zawieszeni dramatyczne,ustawienie pedałów podobno dramatyczne(tak mówią moi kompani co jadę z nimi),silnik czasem może przygasnąć i trzeba wiedzieć co z tym zrobić i jeszcze +10000 innych powodów.
Dzień jak codzień
Karwa malara nie miałem, ( ale trochę jeździłem) ale to jest przecież proste jak budowa cepa i kwintesencja motorsportu , absolutny brak jakiejkolwiek pompy wspomagającej w jakimkolwiek układzie .Rasputin - Czw 21 Cze, 2012 Fanpejcz ruszył,więc kto ma ochotę byc na bieżąco może polubić. Z góry zaznaczam,że nie jestem za niego odpowiedzialny i za wszelkie wpisy. Pisze to bo kolega tworzący fp jest dość rozrywkowy i boje się że w trakcie wyjazdu może grubo tam smarować
Adres taki jak na wlepkach,czyli
http://www.facebook.com/MaluchTrip
Do wyjazdu pozostało równe 7 dni Anonymous - Czw 21 Cze, 2012 Powodzenia (przyda się) was79 - Czw 21 Cze, 2012 Polubione, 3mam kciuki Franek - Czw 21 Cze, 2012 tez polubilem Cassis - Czw 21 Cze, 2012 Like 206 Gti - Czw 21 Cze, 2012 lóbie to! Anonymous - Czw 21 Cze, 2012 i ja !Rasputin - Pią 22 Cze, 2012 Wystarczył tydzień i maluch już pod domem W week czas dopinać szczegóły Rasputin - Wto 26 Cze, 2012 Dla tych co nie maja fb lub nie śledzą fupejcza
http://www.youtube.com/wa...d&v=MII2b91fQjQ
Ogólnie przygotowania malaka są w ciemnej dupie,non stop wyskakuje jakis zonk
Mielismy zrobić próbę generalna i strzelic traske ok. 400km ale przez dzwon pojedziemy fura która osobiście zrobiłem może 100km przez rok. Najdalej byłem w Piasecznie kp - Wto 26 Cze, 2012 Czemu nie zrobiłes z ekipa filmidła z naszego karetkowego poznania? (((
Jeżeli z całego wyjazdu beda takie filmiki, to będize grubo. Świetne!Michał - Wto 26 Cze, 2012 nie kumam czemu ten film taki poważny ...Janusz - Wto 26 Cze, 2012 tak czy siak, Rasputin nie wiem czy to Ty w koncu robisz te filmiki czy jakiś Twój kumpel.... ale kuuuurfa kopią jajca masakrycznie... nie znam sie na tym, nie wiem czy to trudne, ale szacun
szkoda ze z rajdów czy tam z TD nie da sie zrobić aż tak na bogato filmiku
chciałbym mieć w swoim otoczeniu jakiegoś takiego ogarniatora kamerowego