To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Euro Trip - Maluchem po Europie

Stf - Śro 20 Cze, 2012

Temat nie jest z dupy - potrafi przystawić... zakup może z 2 komplety nawet bo mogą być różne długości pasków czy cuś - pewnie norma z tamtych lat określa +-2cm :) z żonką mieliśmy szczęście wracając z Balatonu ucięło szpilki jakieś 20km przed Barwinkiem w lesie gdy w radio pepiki wspominali że jakieś niedźwiedzie mają gody czy cuś... i o 23 starsze małżeństwo otworzyło nam drzwi oferując pomoc. mogliśmy jednak skorzystać tylko z :

...ale udało się, przejechaliśmy następne 200km. Po nich niestety temat powrócił... ale to już było na terenie PL. Życzę co najmniej podobnych emocji jednak czerpanych z przeżyć - nie serwisu (chociaż coś musi się zje.bać żeby nie było ;) )

Kenet - Śro 20 Cze, 2012

Karwa 3 razy mi szpilki ścinało na tym kole pasowym, co jakieś 30-40 km, aż dopiero w 4turbo ogarnęli. Szkoda, że na tydzień przed kradzieżą i pościgiem :rotfl:

Trip jest mega, jaram się!

ale po moich doświadczeniach z malarami to wypada polać szklaneczkę sake i krzyknąć tora! tora! tora! :]

GeKo - Śro 20 Cze, 2012

budzik napisał/a:
Rasputin napisał/a:
kierowcami jest o tyle problem,że mało kto potrafi jeździć malarem! Wiem,że to śmiesznie brzmi ale mozna być królem Ułęża czy Poznania, driftować każdy winkiel i robic ćwiartkę ponizej 14s ale jazda maluchem to inna historia. Jedynka nie zsynchronizowana, hamulce słabiutkie,zawieszeni dramatyczne,ustawienie pedałów podobno dramatyczne(tak mówią moi kompani co jadę z nimi),silnik czasem może przygasnąć i trzeba wiedzieć co z tym zrobić i jeszcze +10000 innych powodów.

Dzień jak codzień :rotfl:

Karwa malara nie miałem, ( ale trochę jeździłem) ale to jest przecież proste jak budowa cepa i kwintesencja motorsportu :rotfl: , absolutny brak jakiejkolwiek pompy wspomagającej w jakimkolwiek układzie :D .

Rasputin - Czw 21 Cze, 2012

Fanpejcz ruszył,więc kto ma ochotę byc na bieżąco może polubić. Z góry zaznaczam,że nie jestem za niego odpowiedzialny i za wszelkie wpisy. Pisze to bo kolega tworzący fp jest dość rozrywkowy i boje się że w trakcie wyjazdu może grubo tam smarować :>
Adres taki jak na wlepkach,czyli
http://www.facebook.com/MaluchTrip

Do wyjazdu pozostało równe 7 dni xD

Anonymous - Czw 21 Cze, 2012

Powodzenia (przyda się) :rotfl:
was79 - Czw 21 Cze, 2012

Polubione, 3mam kciuki :]
Franek - Czw 21 Cze, 2012

tez polubilem :)
Cassis - Czw 21 Cze, 2012

Like :jupi:
206 Gti - Czw 21 Cze, 2012

lóbie to! :devil:
Anonymous - Czw 21 Cze, 2012

i ja !
Rasputin - Pią 22 Cze, 2012

Wystarczył tydzień i maluch już pod domem :faja: W week czas dopinać szczegóły :rotfl:
Rasputin - Wto 26 Cze, 2012

Dla tych co nie maja fb lub nie śledzą fupejcza :]
http://www.youtube.com/wa...d&v=MII2b91fQjQ
Ogólnie przygotowania malaka są w ciemnej dupie,non stop wyskakuje jakis zonk :/
Mielismy zrobić próbę generalna i strzelic traske ok. 400km ale przez dzwon pojedziemy fura która osobiście zrobiłem może 100km przez rok. Najdalej byłem w Piasecznie :lol2:

kp - Wto 26 Cze, 2012

Czemu nie zrobiłes z ekipa filmidła z naszego karetkowego poznania? :( (((
Jeżeli z całego wyjazdu beda takie filmiki, to będize grubo. Świetne!

Michał - Wto 26 Cze, 2012

nie kumam czemu ten film taki poważny ...
Janusz - Wto 26 Cze, 2012

tak czy siak, Rasputin nie wiem czy to Ty w koncu robisz te filmiki czy jakiś Twój kumpel.... ale kuuuurfa kopią jajca masakrycznie... nie znam sie na tym, nie wiem czy to trudne, ale szacun :)

szkoda ze z rajdów czy tam z TD nie da sie zrobić aż tak na bogato filmiku :)

chciałbym mieć w swoim otoczeniu jakiegoś takiego ogarniatora kamerowego :D