Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
jarek-malopolska - Pią 05 Lut, 2010 Wczoraj nic nie pisałem bo nie wiedziałem czy wypali.. dziś obudził mnie dzwonek do drzwi, a w nich listonosz z taka oto paczuszka
Tyle choć, że już mam z głowy śledzienie tematu "zakup grupowy" saxorulez - Pią 05 Lut, 2010 jarek-malopolsk,
a kto pomók??jarek-malopolska - Pią 05 Lut, 2010 oczywiście, że ten o opisie pod moim Nickiem
DZIEKI Łukaszu
A pomók oczywiście pójdzie z Pimpa mojego Tomcat - Pią 05 Lut, 2010 Jarek, ile Cię kosztował ten dolocik ?jarek-malopolska - Pią 05 Lut, 2010 nie napisze ci bo nie uwierzysz dokładnie... 361zl WSZYSTKO !! Tak, że ściągając nawet samemu prawie 100zł taniej niz Polski dystrybutor M - Pią 05 Lut, 2010 wiesz, ludzie z czegoś muszą żyć.... ŁukaszS3 - Pią 05 Lut, 2010 No to panowie da radę to ktoś ściągnąć do nas? Tyle sztuk ile trzeba. No skoro się wam udało to załatwiajmy to bo temat wisi w powietrzu już sporo czasu 106 - Pią 05 Lut, 2010 to moze lista.... kto chetny?
jarek-malopolska - Pią 05 Lut, 2010 no ja wiem ze muszą żyć, swoją drogą ciekawy jestem na jakiej zasadzie firma ta ma te doloty, ja do nich pisałem kiedyś to powiedzieli, że mają ale czas oczekiwania do tygodnia.. Więc może chcieli kupić tak jak ja i sprzedać jako przedstawiciel i zarobić 100 na sztuce
Mnie wspomogła koleżanka, ma konto na ebay, zgadał się z gościem co i jak, zapłaciała, ja jej zrobiłem przelew w złotówkach za dolot+wysyłka... Niestety pojechala przedwczoraj do UK więc więcej szczegółów nie znam...
Ale z tego co wam mogę pomóc:
1) Kupiłem dokładnie tu: http://cgi.ebay.co.uk/NEW...786221968443947
2) Nastpenie przyszedł mail odnośnie wysyłki: "Postage to Poland: 25 GBP"
3) Coś tam się udało jeszcze jej stargować z ceny wysyłki do polski, końcowo wyszło 59 dolot + 20 wysyłka -> Łącznie 361 (kurs z Krk kantorów)
Więc jeśli ktoś ma z was konto na ebay to u tego kolesia kupcie, cena w sumie najlepsza i mi przysłał dolot a nie kamień
Mam nadzieję, że choć coś Anonymous - Pią 05 Lut, 2010 Dolot się kupuje w Belgii, a nie w Belgii przez UK http://cgi.befr.ebay.be/A...=item4ced6df71cJaco - Pią 05 Lut, 2010 Właśnie wysłałem zapytanie do racelanda. Jak się czegoś dowiem to dam znać.Jaco - Wto 09 Lut, 2010 Dobra pany. Otrzymałem dzisiaj maila z odpowiedzią i wygląda to tak:
Price is 39 euro, shippingcost: 24 euro czyli jak łatwo policzyć 63 eurasy co moim zdaniem jest dobrą ceną.
Proponuję zrobić listę chętnych, zebrać kasę i robimy zakupy