To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

anjas - Pią 26 Kwi, 2013

Cienias, źle czyma kierownice.
Anonymous - Pią 26 Kwi, 2013

Patrzcie jak on zapiOł pasy! buahahaha
Kenet - Pią 26 Kwi, 2013

Jak Hołek na dakarze!
ŁukaszS3 - Pią 26 Kwi, 2013

I po rajdzie..
Mirek - Pią 26 Kwi, 2013

Jak to po rajdzie? Przecież jedzie dalej.
Bad-i - Pią 26 Kwi, 2013

Szkoda...... Sam już nie wiem co o tym myśleć. Pewnie na autoklubie napiszą ze dalej się uczy tym samym zaprzeczajac samym sobie ze wcześniej odpuszczal
martin.h - Pią 26 Kwi, 2013

Bad-i napisał/a:
Szkoda...... Sam już nie wiem co o tym myśleć. Pewnie na autoklubie napiszą ze dalej się uczy tym samym zaprzeczajac samym sobie ze wcześniej odpuszczal

Bad-i życzę Ci abyś miał kiedyś okazję wystartować w takich warunkach jak na Azorach, nie jeden by na starcie srał w kombinezon :]

Nie lubię porównań, ale Colin też często miał przygody, ale zawsze był szybki, niezależnie czym jechał. Robert ma mniejsze doświadczenie na szutrze niż Ty na asfalcie, a mimo to potrafi wygrywać odcinki xD

Bad-i - Pią 26 Kwi, 2013

martin.h napisał/a:
Bad-i napisał/a:

Bad-i życzę Ci abyś miał kiedyś okazję wystartować w takich warunkach jak na Azorach, nie jeden by na starcie stał w kombinezon :]

Nie lubię porównań, ale Colin też często miał przygody, ale zawsze był szybki, niezależnie czym jechał. Robert ma mniejsze doświadczenie na szutrze niż Ty na asfalcie, a mimo to potrafi wygrywać odcinki xD

Martin ja tez bym chciał żeby Tobie chodź raz "stał" w kombinezon.

Kurde możecie czytać ze zrozumieniem?

Stf - Pią 26 Kwi, 2013

before:

after:

qbus - Sob 27 Kwi, 2013

RK musi nauczyc sie sciagac czasami ta noge z gazu, tam jest ogien caly czas a w rajdach sie tak nie jeździ :)
Tak btw, ogladajac onboard, stwierdzam ze pewnie czuje sie on tam jak na Japonii w RBR :)

martin.h - Sob 27 Kwi, 2013

Rolada:

GeKo - Sob 27 Kwi, 2013

niefart :/
Michał - Sob 27 Kwi, 2013

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :lol2: :lol2:

Gaydek - Sob 27 Kwi, 2013

:rotfl:
Bad-i - Sob 27 Kwi, 2013

Kopecky prawie minuta 20 przed Kubica na os13.... :/