MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
anjas - Pią 26 Kwi, 2013 Cienias, źle czyma kierownice.Anonymous - Pią 26 Kwi, 2013 Patrzcie jak on zapiOł pasy! buahahahaKenet - Pią 26 Kwi, 2013 Jak Hołek na dakarze!ŁukaszS3 - Pią 26 Kwi, 2013 I po rajdzie..Mirek - Pią 26 Kwi, 2013 Jak to po rajdzie? Przecież jedzie dalej.Bad-i - Pią 26 Kwi, 2013 Szkoda...... Sam już nie wiem co o tym myśleć. Pewnie na autoklubie napiszą ze dalej się uczy tym samym zaprzeczajac samym sobie ze wcześniej odpuszczalmartin.h - Pią 26 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
Szkoda...... Sam już nie wiem co o tym myśleć. Pewnie na autoklubie napiszą ze dalej się uczy tym samym zaprzeczajac samym sobie ze wcześniej odpuszczal
Bad-i życzę Ci abyś miał kiedyś okazję wystartować w takich warunkach jak na Azorach, nie jeden by na starcie srał w kombinezon
Nie lubię porównań, ale Colin też często miał przygody, ale zawsze był szybki, niezależnie czym jechał. Robert ma mniejsze doświadczenie na szutrze niż Ty na asfalcie, a mimo to potrafi wygrywać odcinki Bad-i - Pią 26 Kwi, 2013
martin.h napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Szkoda...... Sam już nie wiem co o tym myśleć. Pewnie na autoklubie napiszą ze dalej się uczy tym samym zaprzeczajac samym sobie ze wcześniej odpuszczal
Bad-i życzę Ci abyś miał kiedyś okazję wystartować w takich warunkach jak na Azorach, nie jeden by na starcie stał w kombinezon
Nie lubię porównań, ale Colin też często miał przygody, ale zawsze był szybki, niezależnie czym jechał. Robert ma mniejsze doświadczenie na szutrze niż Ty na asfalcie, a mimo to potrafi wygrywać odcinki
Martin ja tez bym chciał żeby Tobie chodź raz "stał" w kombinezon.
qbus - Sob 27 Kwi, 2013 RK musi nauczyc sie sciagac czasami ta noge z gazu, tam jest ogien caly czas a w rajdach sie tak nie jeździ
Tak btw, ogladajac onboard, stwierdzam ze pewnie czuje sie on tam jak na Japonii w RBR martin.h - Sob 27 Kwi, 2013 Rolada:
GeKo - Sob 27 Kwi, 2013 niefart Michał - Sob 27 Kwi, 2013 Gaydek - Sob 27 Kwi, 2013 Bad-i - Sob 27 Kwi, 2013 Kopecky prawie minuta 20 przed Kubica na os13....