CHRZANEK - Pon 25 Mar, 2013 No to jak znam hondy (znam słabo poza moją służbową) to dopóki się fałtek nie otworzy to dużo "tłumników" nie trzeba, jak się lubi wyprostować prawa girę to niestety nie ma zmiłuj... Stopery albo muzyka głośniej...M - Pon 25 Mar, 2013 Komorowy taki jak u mnie, daje radę serio.
Nie pamiętam ile dokładnie tam było tłumików - chyba tylko środkowy i końcowy.koma600 - Wto 26 Mar, 2013 el tec robi na zamówienie wydechy może zrobić ci przelot cichy jaki chceszDariano - Wto 26 Mar, 2013
M napisał/a:
Komorowy taki jak u mnie, daje radę serio.
Nie pamiętam ile dokładnie tam było tłumików - chyba tylko środkowy i końcowy.
Co to znaczy komorowy?Dariano - Wto 26 Mar, 2013
koma600 napisał/a:
el tec robi na zamówienie wydechy może zrobić ci przelot cichy jaki chcesz
Ok ale nadal nie wiem co lepsze, gotowy czy spawany ?? i jeszcze jedno ci co spawają wydechy to kolektory też ogarniająM - Wto 26 Mar, 2013 Kolektor chcesz spawać Darku?Dariano - Wto 26 Mar, 2013
M napisał/a:
Kolektor chcesz spawać Darku?
nie chcę tylko pytam ? Na100% kupię markowy kolektor lub chinola zastanawiam sie nad tym
Maciek a Ty gdzie robiłeś swój wydech ??M - Wto 26 Mar, 2013 Polecam chinola za drobne, 4-2-1 koko dżambo i do przodu Dariano - Wto 26 Mar, 2013 Edytowałam w między czasie zapytam jeszcze raz :gdzie robiłeś swój wydech ??Dariano - Wto 26 Mar, 2013 no i kolejność mnie interesuje kolektor >przelotowy> komorowy= końcowy ?M - Wto 26 Mar, 2013
Dariano napisał/a:
Edytowałam w między czasie zapytam jeszcze raz :gdzie robiłeś swój wydech ??
Mój wydech pochodzi z elteca Dariano - Wto 26 Mar, 2013 Ok pogrzebałem na stronie eltec-a/u do vteca proponują wydech średnicy 2,5 cala 2 tłumiki cena orientacyjna 2600pln ile zapłaciłeś za swój ?? Dolot masz seryjny czy jakaś rura ??M - Wto 26 Mar, 2013 Kupiłem od Prezesiaka za 900zł
2600 to trochę kasy jest...Barejka - Wto 26 Mar, 2013 2600 to w cipkejszyn kasy jak za wydech poszukalbym gotowca jakiegosmatt - Pią 14 Cze, 2013 Pany, ktoś coś wie o kolektorach niemieckiej firmy TA-Technix? mój już jest dziurawy i tak się rozglądam za czymś nowym