MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Cartoon - Pią 21 Cze, 2013 na 2 odcinku Kubica szybszy od Kościuszki Anonymous - Pią 21 Cze, 2013 Kubica szaleje a Latvala...
...pokazuje budowę opony Gaydek - Pią 21 Cze, 2013
Cezary Gutowski napisał/a:
No to pierwsze trzy odcinki za nami
RK miał małą przygodę na otrzeźwienie, ale na szczęście bez większych konsekwencji: - Uciekł nam tył w bardzo szybkim łuku, kiedy hamowałem przed mostem, pociągnąłem ręczny i uderzyliśmy tyłem. Uszkodzenie jest powierzchowne - zapewnił Robert na serwisie.
Ku przestrodze. Walczymy dalej
gdzie kewlar tam gekoBad-i - Sob 22 Cze, 2013 No to Lotos ma team, dwoch gosci w pierwszej 10Mirek - Sob 22 Cze, 2013 A ja czekam na komentarze tych co opluwali Kubicę. Drugi rajd z rzędu zwycięski. Dziękuję, dobranoc..Bad-i - Sob 22 Cze, 2013
Mirek napisał/a:
A ja czekam na komentarze tych co opluwali Kubicę. Drugi rajd z rzędu zwycięski. Dziękuję, dobranoc..
Kubice zawsze beda chwalic, ja czekam co bedzie jak Kosciuszko poprwi wynik HolkaStf - Nie 23 Cze, 2013 Kosciuszko nic nie jedzie. Tzn jezdzi ale srednim tempem skoro Kubek go zlal na kilku oesach ? Jest raczej rzemieslnikiem niz osoba z talentem. Kubek czy Kajto to inna liga.Przem_106 - Nie 23 Cze, 2013 Słabość kościuszki obnażył wczoraj wyraźnie młody Walijczyk. W debiucie pokonał naszego mistrza o 0,9s. A nasz bohater znowu walczył o metę i jest mega zadowolony, że zdobył kolejne doświadczenie:)
Napewno zdarzy się kiedyś taki rajd, że odpadnie większość WRC-ów i te 6 miejsce stanie się faktem przy tysięcznym podejściu. Statystyka moim zdaniem przerażająca.Michał - Nie 23 Cze, 2013
Mirek napisał/a:
A ja czekam na komentarze tych co opluwali Kubicę. Drugi rajd z rzędu zwycięski. Dziękuję, dobranoc..
zgadzam sięsiema - Nie 23 Cze, 2013
Michał napisał/a:
Mirek napisał/a:
zgadzam się
Kubica się skończył. Nie wróżę mu przyszłości w WRC 2...