GeKo - Pią 14 Cze, 2013 A szczerze te kolektory coś dają?
Badi miał u siebie i po założeniu seryjnego było chyba minimalnie więcej mocy matt - Pią 14 Cze, 2013
GeKo napisał/a:
A szczerze te kolektory coś dają?
heh no to też jest dobre pytanie olek - Pią 14 Cze, 2013 mam wydech na dwoch seryjnych tlumikach, bez kata. jak wyeliminowac rezonansowy dzwiek miedzy 3-3,5rpm, co tam wspawac? sylwiaxxx90 - Sob 13 Lip, 2013 Myślę, że dobrze trafiłam Chciałabym zmienić wydech w Megane bo seryjny jest trochę za cichy Zakupić coś gotowego? Jeśli tak to co? Czy lepiej coś customowego założyć? Jeśli tak to jest jakiś zakład godny polecenia w Polsce, który się tym zajmuje?
W Clio miałam Akrapovica niestety do Megane nie mają w ofercie PGmaster - Sob 13 Lip, 2013 MGmotorsport?Jaco - Sob 13 Lip, 2013
sylwiaxxx90 napisał/a:
Jeśli tak to jest jakiś zakład godny polecenia w Polsce, który się tym zajmuje?
Tylko MG Gaydek - Sob 13 Lip, 2013
sylwiaxxx90 napisał/a:
Myślę, że dobrze trafiłam Chciałabym zmienić wydech w Megane bo seryjny jest trochę za cichy Zakupić coś gotowego? Jeśli tak to co? Czy lepiej coś customowego założyć? Jeśli tak to jest jakiś zakład godny polecenia w Polsce, który się tym zajmuje?
W Clio miałam Akrapovica niestety do Megane nie mają w ofercie
Sam wkrótce stanę przed podobnym wyborem...sylwiaxxx90 - Sob 13 Lip, 2013
PGmaster napisał/a:
MGmotorsport?
Prawie pod domem, muszę się tam wybrać miras - Sob 13 Lip, 2013 Ja w swojej Hondzinie mam od nich http://proex.pl/ i jestem zadowolony , fajnie drze japę . Na forum japońców można się dogadać z kolesiem jaki chce się dźwięk i ogarnia wszystko łącznie z montażem.siema - Pon 15 Lip, 2013 Nie no, nie ma takiej sytuacji, że kobieta pisze 'customowe'!Bart - Pon 15 Lip, 2013 +1, jakby było napisane "kostiumowe" to bym uwierzył sylwiaxxx90 - Sob 27 Lip, 2013 Panowie wyjrzyjcie czasem z dziupli kamil - Nie 28 Lip, 2013 Pani Sylwia była kiedyś w NYC, a tam dosyć często pojawia się Custom. Ogólnie to coraz modniejsze słowo M - Nie 28 Lip, 2013 Lub słowo DZIUPLAsiema - Czw 01 Sie, 2013