To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

Anonymous - Nie 23 Cze, 2013

co z ręką ?
Kamill - Nie 23 Cze, 2013

rabarbar napisał/a:
co z ręką ?

Barana sie zapytaj, chętnie odpowie.

Michał - Nie 23 Cze, 2013

siema napisał/a:
Michał napisał/a:
Mirek napisał/a:
A ja czekam na komentarze tych co opluwali Kubicę. Drugi rajd z rzędu zwycięski. Dziękuję, dobranoc..

zgadzam się

Kubica się skończył. Nie wróżę mu przyszłości w WRC 2...

tez tak mi sie wydaje - z kim on wygrał, sami kelnerzy podwórkowi ...

rasta - Nie 23 Cze, 2013

Jakby ba Ułęźy zrobił wynik to ja rozumiem, a tak to lipa...
pum - Pon 24 Cze, 2013

Morsa i tak by nie klepnął...
rasta - Pon 24 Cze, 2013

Oczywista oczywistosc ;D
qbus - Pon 24 Cze, 2013

Przem_106 napisał/a:
Słabość kościuszki obnażył wczoraj wyraźnie młody Walijczyk. W debiucie pokonał naszego mistrza o 0,9s. A nasz bohater znowu walczył o metę i jest mega zadowolony, że zdobył kolejne doświadczenie:)
Napewno zdarzy się kiedyś taki rajd, że odpadnie większość WRC-ów i te 6 miejsce stanie się faktem przy tysięcznym podejściu. Statystyka moim zdaniem przerażająca.

Oj nie do konca... szedl naprawde dobrą bombą tylko... czołówka wrc idzie piekielnie szybko!
Ogolnie caly wyjazd to jakas masakra, ten rajd jest niesamowity. To co zobaczylem bede na pewno pamietal bardzo, bardzo dlugo a skala trudnosci tych zawodow przerosla moje oczekiwania.

Jakarti - Pon 24 Cze, 2013

napisz cos wiecej, ciekaw jestem :)
GeKo - Pon 24 Cze, 2013

qbus napisał/a:
Oj nie do konca... szedl naprawde dobrą bombą tylko... czołówka wrc idzie piekielnie szybko!

To mniej więcej jak Hołek na Polskim. :] Szedl grubo tylko szpica szła grubiej.

buni - Pon 24 Cze, 2013

poczekajmy teraz na asfaltowy rajd... WRC bedzie nękane..
Przem_106 - Pon 24 Cze, 2013

GeKo napisał/a:
qbus napisał/a:

To mniej więcej jak Hołek na Polskim. :] Szedl grubo tylko szpica szła grubiej.

+1

Rajd Polski, to kolejny symbol. Słaba jazda Hołka pozwoliła na rekord. Jeden start bez formy i jest wynik, a Michał zaliczył drzewko i tytuł mistrzowski przepadł.

Ogolnie to Kosciuch nie jezdzi wolno, bo za kazdym razem gdy jedzie w kraju, to widac u niego prędkosc. Mi chodzi bardziej o jego cele, ambicje, rozwoj i postęp. Nie mozna ciągle powtarzac, ze zawsze jest cos nowego, inny rajd, inne auto itp. To ze go Prokop klepie juz przyjmuje spokojnie, ale co chwila jest ktos nowy przed nim z mniejszym doswiadczeniem itp.
Na tyle startow co juz on zaliczył, wymagania mozna miec większe skoro jest Naszym ambasadorem w MS

Anonymous - Wto 25 Cze, 2013

RK: Widzisz coś?
MB: Nie.

:rotfl:

Gaydek - Wto 25 Cze, 2013

:jupi:
qbus - Wto 25 Cze, 2013

Jakarti napisał/a:
napisz cos wiecej, ciekaw jestem :)

Zrobie relacje jak odrobie sie ze swoich spraw, generalnie nie bylo mnie w domu 2 tygodnie, najpierw przez tydzien siedzialem w Bednarach gdzie robilismy dla Mercedesa impreze pod tytulem Mercedes Benz All Stars Experience a potem tydzien siedzialem na Sardynii... dzis po prostu nie wiem do czego rece wsadzic.

Jakarti - Wto 25 Cze, 2013

qbus napisał/a:
Zrobie relacje jak odrobie sie ze swoich spraw

trzymam za słowo :)