k-mart - Śro 13 Lut, 2008 ale ten silnik 2.2 ma tylko 276bhp...
Zaraz sprobuje odszukac info o modelu o ktory mi chodzi.saxorulez - Śro 13 Lut, 2008 22B ma oficjalnie 280bhp.. w realu miał ponad 300KM
Miałem w domu car mgazine z 98/99 roku gdzie takie 22B lało 911 jak chciało.. na wprost, i na boki Loko - Śro 13 Lut, 2008 Bo w japan wszystkie auta maja oficjalnie maks 280 i jezdza 180.Marek23 - Śro 13 Lut, 2008
saxorulez napisał/a:
22B ma oficjalnie 280bhp.. w realu miał ponad 300KM
True
saxorulez napisał/a:
ale ten silnik 2.2 ma tylko 276bhp
Ziom, ja kiedyś byłem Subaru-maniakiem. Więc powiem Ci, że 22b posądzano nawet o 380 koni, niektórzy mówili, że do 100 miało robić poniżej 4 sekund. Żaden Subarak się nie podpina.
Kurcze mam sentyment do tych Subaraków...ale Ciemna Strona Mocy mnie opanowała.ps - Wto 04 Mar, 2008 W zwiazku z Targami po Genewie kreci sie troche ciekawych furek.
Dzisiaj w drodze do pracy natknalem sie na dwie nowki sztuki (niebite ) EvoX.
Kolejny raz sprawdza sie regula - na fotach auto nie wyglada, nie podobie mi sie.
Na zywo - w kolorze black - jest piekne. Dzieki temu, ze jest male, ma za.jebiscie zwarta sylwetke, bardzo dobre proporcje. Tak jak Evo VII-IX sprawialo wrazenie troszke za dlugiego, tak tu nie ma sie do czego przyczepic. No i ten zacisk - spod pieknej felgi razil swoja czerwonoscia i wielkoscia konkretny zacisk Brembo.
Tyle na szybko, pomacam na Targach, ale to dopiero najwczesniej w czwartek, bo nie udalo mi sie zalatwic akredytacji na dni prasowe :-/
PS
K-mart, wpadasz do G-vy? Ja planuje byc na targach cala sobote. Moze wtedy?Michał - Wto 04 Mar, 2008 u mnie wyjazd sie oddala k-mart - Wto 04 Mar, 2008
ps napisał/a:
K-mart, wpadasz do G-vy?
Wpadam wtedy jak bedzie Mad Mike, czyli chyba 12.3.??ps - Wto 04 Mar, 2008
k-mart napisał/a:
ps napisał/a:
K-mart, wpadasz do G-vy?
Wpadam wtedy jak bedzie Mad Mike, czyli chyba 12.3.??
tia... mnie wtedy nie ma w CH. Kaszana..k-mart - Wto 04 Mar, 2008 Moge przyjechac i wczesniej w jakis weekend, ale nie na salon bo psow nie wpuszczaja
Chyba ze go wsadze komus we fribourgu na dzien, ogarne sytuacje ;Stacho - Wto 25 Mar, 2008 Widziałem nówke sztuke prosto z Japonii, czerwonego pierwsze wrażenie: takie sobie.
Ogólnie jakos szału nie robi, chyba że dlatego że miał kierownice po prawej stronie.Marek23 - Wto 25 Mar, 2008
Stacho napisał/a:
Ogólnie jakos szału nie robi, chyba że dlatego że miał kierownice po prawej stronie.
Jakbyś pamiętał co czerwoni w naszym kraju narobili to by Ci rzeczy po prawej stronie nie przeszkadzały.
Poza tym jakbyś mu odkręcił kierownicę to pewno by wogóle brzydki się zrobił Stacho - Wto 25 Mar, 2008 mogło by tak być !k-mart - Śro 26 Mar, 2008 nie wiem jak w realu, ale na gt5 krece lepsze czasy nowa sti niz evo X
Anonymous - Śro 26 Mar, 2008 Pytanie roku. Co to ma kur.wa byc?
mi - Śro 26 Mar, 2008 Marcel zapodał moje foto, czemu pytasz?