To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [expo] BARTLI

Janusz - Nie 07 Wrz, 2008

Bartli napisał/a:
to nie fotomontaż
wszystko jest prawdziwe

a własnie ze nie;p chyba ze masz spinery :D

Bartli - Śro 10 Wrz, 2008

Już miałem zakładać i własnego PIMP'a na forum, no i zdarzyło się to:

Wjechałem pod tramwaj, przez moje gapiostwo i głupotę :wall: :wall: Motyla noga rozyebałem sobie autko, i obecnie przemieszczam się komunikacją miejską.
Nie powiedziałem jednak ostatniego słowa, i 146 powróci za jakiś czas w nowej odsłonie i być może nowym kolorze ;)

TomsoN - Śro 10 Wrz, 2008

ojojo :/ niedobrze... naprawiaj!
Anonymous - Śro 10 Wrz, 2008

ale mogles chociaz jakies lepsze zdjecie zrobic ;D

szkoda, cos nam sie te alfy rozbijaj ostatnio o_O

M - Śro 10 Wrz, 2008

ojoj serce boli jak sie rozbije swoją niunię.
Wazne ze ty cały jesteś, a aparat cały? :D

Bartli - Śro 10 Wrz, 2008

Tak naprawdę to wszystko przez saxoruleza! :rotfl: :rotfl:
Dzień wcześniej zostawiłem u niego plecak, i właśnie jechałem do niego aby odebrać swoją zgubę :) Gdyby nie plecak to by nie było bum :wall:

ŁER IS MAJ MANI????

saxorulez - Śro 10 Wrz, 2008

What mani dude :)

Widziałem furę na żywo i to zdjęcie nie oddaje jak bardzo jest uszkodzone, aż dziw bierze ze Bartkli cały!

fydi - Śro 10 Wrz, 2008

auć :/ dobrze, że nic Ci się nie stało

ostatnio alfy nie mają szczęścia, kolega miał stłuczkę na zlocie alfy. już drugą w ciągu dwóch miesięcy. poprzednio miał z powodu pijaka na drodze :wall:

Greg - Śro 10 Wrz, 2008

Afła, ała! Kurcze, szkoda, super autko miałeś (w zasadzie to masz, ale trochę spsute). Działaj i kombinuj! Szkoda... ;(
106 - Śro 10 Wrz, 2008

u szkoda.. ale dobrze ze jest juz plan na odbudowe
Bart - Czw 11 Wrz, 2008

ajaj, shit happens

będziesz teraz za jakąś nową budą się rozglądał? Bo z rozmiaru szkód widzę, że tej nei opłaca się naprawiać. Kurde, kiepska sprawa.

Anonymous - Czw 11 Wrz, 2008

:(
Bartli - Czw 11 Wrz, 2008

bart napisał/a:
ajaj, shit happens

będziesz teraz za jakąś nową budą się rozglądał? Bo z rozmiaru szkód widzę, że tej nei opłaca się naprawiać. Kurde, kiepska sprawa.

Tak, szukam teraz jakiejś nowej budy. Znalazłem we Włoszech ładną 146ti za jedyne 1000 ojro, jednak właściciel nie gada po angielsku więc nie było jak się dogadać :/ Jest jeszcze jedna w Belgii, i póki co czekam na więcej zdjęć od właściciela.
Najchętniej to bym kupił jeżdżącą 146ti. Ważne aby tylko dojechać na własnych kołach do Polski a potem sprzedać im prędzej silnik, bo i tak będę przekładał od siebie.

Gaydek - Czw 11 Wrz, 2008

Not nice at all :( .
Niemy - Czw 11 Wrz, 2008

wspolczuje :( wiem co to znaczy

powodzenia w odbudowie!!