moim też jechałeś Zygmunt !!M - Wto 18 Sie, 2009 ale twoj to jest SPORTIVO ELEGANTO!!!Vlodarsky - Wto 18 Sie, 2009 i jest na seryjnym rozklekotanym zawiasie... ale już niedługo !!Stacho - Wto 18 Sie, 2009 Na obecną chwile mam nawet twardy zawias i niski i wiem ze jazda po mieście jest męcząca bo trzeba omijać dziury itp. no ale coś za coś
eM czyli nie pchać się w Skunk2 ?M - Wto 18 Sie, 2009 ja nie mowie zeby sie nie pchac,
mowie Ci ze dobre jest sprawdzone, po co kupowac dwa razy.
Luftbrandzlung na jdm nie jest tego wart.MoRToN - Wto 18 Sie, 2009
Qukie napisał/a:
Oj i tutaj się nie zgodzę. Skunk2 jest dobry i jesli ktoś chce mieć twardzy zawias, ale taki twardy twardy, a nie tylko prawie twardy, to Skunk2 bedzie dobrym rozwiązaniem. pod warunkiem połączenia tego z dobrym amorkiem.
a co to dobry amorek ?Qukie - Śro 19 Sie, 2009 Do takiej sprężyny na przykład Bilstein B8, Kayaba ultra sr, coś co by dobrze współpracowała.jozekrj - Śro 19 Sie, 2009 Kayaba ultra sr nie nada do takiej sprezynyStacho - Śro 19 Sie, 2009 znalazłem dodatkowo fajny zestaw chyba za dobrą cene ? ja nie znam się na zawiasach tak jak wy napewno więc chciałbym usłyszeć co o tym myślicie:
no i jeszcze jakiś gwint:
http://cgi.ebay.com/ebaym...n%3D1%26ps%3D33bizon - Śro 19 Sie, 2009 te skunki z pierwszych 2 linkow wygladaja w miare. mozna by w to ostatecznie pojsc. ten zestaw z ostatniego zdecydowanie nie. hamerykanie maja dziwne poczucie humoru i dziwne pomysly. lepiej ich nie testowac na sobie
zreszta jak juz w gre wchodza takie pieniadze to dlaczego nie h&r + b8 albo koni 1150?Stacho - Śro 19 Sie, 2009 a jaki jest koszt B8/Koni 1150 do żelazka ?bizon - Śro 19 Sie, 2009 szczerze - obecnych cen nie znam
rok temu do siebie hr+b8 mialem za 2k, a 1150 za 3k. wzialem koni, choc mam wrazenie ze zawias qukiego (hr+b8) lepiej daje rade. ale on ma jeszcze regulowane wahacze, stabilizatory, lasery, szmajsery i loda jeszcze lewy przegub robi...Stacho - Śro 19 Sie, 2009 widziałem na forum 4g b8 za 800zł ale kolo wogóle nie odpisuje więc wszystko psu w dupe !jozekrj - Śro 19 Sie, 2009 z bila jest o tyle dobrze ze można kupić używane zawieść do zerkopol-u i odbierasz je jako nówki za 1/2 albo 3/4 ceny nowychQukie - Czw 20 Sie, 2009 Teraz B8 kosztuje z 650-700 zeta sztuka więc cena już nie jest atrakcyjna