TOXIC - Pią 22 Maj, 2009 KonradMK to z twojej prywatnej Videoteki ??
brzmi podobnie ale moje jednak na aucie
Nie musi to sie nikomu podobac ale na zywo wyglada calkiem calkiem
No i nawiązując do kosztów
Kolektor 4-2-1 od 182 około 1150pln w UK
Sekcja srodkowa z tlumikiem i montazem - 790 (bylo by 700 gdybym robil odrazu tlumik koncowy)
Tlumik koncowy - bezcenny jak narazie
dorobienie kolanka i montaz - 160
Mozna zrobic taniej ? moznaGeKo - Pią 22 Maj, 2009 Sam tłumiczek OK, ale końcówa too BIGTOXIC - Pią 22 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Sam tłumiczek OK, ale końcówa too BIG
Wiem ze BIG, ale na to nie mialem wplywu. Poza tym wybralem go z innego wzgledu - przelotowy i lekki. Urwalem ze 3kg w porownaniu do pozostalych kandydatow Anonymous - Pią 22 Maj, 2009 Łojajebie, ale odbytFreeMan - Pią 22 Maj, 2009 odbyt za duzy,ale ja tylko czekam na info z hamowni.....Rudello - Pią 22 Maj, 2009 hehe to ja tez poczekam na wynik z hamowni i dopiero skomentuje Anonymous - Sob 23 Maj, 2009 A mozesz podjechac na stacje diagnostyczną i zmierzyc głosnosc??
Moj wydech jeszcze nie zrobiony,ale plan jest taki- rura 60mm od kolektora do konca i tlumik taki jaki mam czyli remus,wyglada on straszliwie choojowo ale musi byc robione po taniosci bo mnie z roboty wywalili i ze szmalem krucho.
efektow mocowych zbyt duzych sie nie spodziewam ale zrobic musze bo to co mam rozsypuje sie w oczach(popekany,powginany i rudy atakuje)TOXIC - Sob 23 Maj, 2009 tez sie zastanawialem nad prostym odcinkiem rury bez zadnych tlumikow. Przestrzegli mnie jednak ze komorowy na koncu moze za dlugo z takim ukladem nie wytrzymac.
A jak zrobie ostatni przelotowy to nie da sie jezdzic tak bedzie glosno.
Dlatego nie wiem czy nie szkoda Remusa jak by mialo go przepalic po paru tys. km no chyba ze to tymczasowe.
Glosnosci nawet nie bede mierzyl bo jest sporo poza skala na szczescie komu jak komu mnie to nie przeszkadza. przynajmniej narazie TOXIC - Pon 01 Cze, 2009 Poki co tylko filmik z odsluchu Na wieksze krecenie bylem w ten weekend za bardzo nawalony
http://www.youtube.com/watch?v=BMbHiVkP69cGeKo - Pon 01 Cze, 2009 Gada fajnie, co to za silencer? no i wygląd kurde za wielkie to to.martin.h - Pon 01 Cze, 2009 Ja jakbym miał Clio to widziałbym u siebie taki wydech:
TOXIC - Pon 01 Cze, 2009 Ja go juz chyba widzialem, OMP ma w ofercie cosik w tym stylu.
GeKo to OBX Racing Sports a to auto w tej chwili to jedno wielkie eksperymentarium wiec nikt nie powidzial ze to juz tak zostaje na amen. W zaleznosci co pokaza rolki bede dalej szukał zlotego srodka A przy okazji jak by ktos mial tanio innovate LC-1 do sprzedania to chetnie przygarne czuje ze mi sie przyda na dluzej GeKo - Pon 01 Cze, 2009 Freeman miał OMP jeśli dobrze pamiętam i oszałamiających przyrostów po tym wydechu nie było.TOXIC - Pon 01 Cze, 2009 OMP kojazy mi sie z wygladem tego co wkleil martin. Dzwiek ma bardzo ladny choc w tym moim jak by byl troche cichszy tez mozna sie zakochac No ale narazie nam wszystkim chodzi tu o moc i to wypada sprawdzic. Jak ogarne sie finansowo to wypadne na hamownie i powiem co i jak do tego czasu pozostaje mi znosic ten przepiekny ryk wewnatrz auta