Michał - Wto 20 Kwi, 2010 nie zapomne twojego zdjęcia z pracy Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010 majk .... i nie jesteś jakaś szarą dupą tylko rozpoznawalną twarzą w Placie wiec nie ma co żałować tylko bedziesz miał co wspomianć w życiu a nie tylko czytać forum i opowaidać kolegom jak inni się bawią KonradMK - Wto 20 Kwi, 2010
ale w krótkich gaciach nie wszedł Michał - Wto 20 Kwi, 2010
Cytat:
edziesz miał co wspomianć w życiu
wlasnie o to mi chodzi
Cytat:
ale w krótkich gaciach nie wszedł
hehehehehe Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010 ty wszedłes i Ania się poźniej urodziła Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010 Knajpe to wymyslił moj ojciec chcąc zrobic ze mnie biznesmena(miałem wtedy ze 20 lat)- to była taka postkomunistyczna wielka buda (styl architektoniczny wczesny gierek-pózny gomułka) w pewnej miejscowosci wypoczynkowej,czynne tylko w lipcu i sierpniu,miałem to ze 3 sezony.W dzień sprzedawałem mielone i pomidorową(ale słabo szło) a wieczorami robiłem koncerty rockowe,ale przyjezdzało duzo kumpli którzy duzo pili, były tez inne przejsciowe trudnosci,sami rozumiecie
Wtedy zrozumiałem ze swiat tak jest stworzony ze jedni sie nadaja do robienia pieniędzy,inni do baletu,a jeszcze innym smierdzą nogi
fota z mojej knajpy,koncert zespołu "Kości"
Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010 goracy klimat chyba tam mieliście Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010 nie było wentylacji a okna sie nie otwierały,do tego odpadał tynk płatami,w suficie mieszkały kuny,rury były dziurawe a pracownicy,w większosci moi kumple na wiecznej bani-ale to były fajne czasy Bad-i - Wto 20 Kwi, 2010 Po przeczytaniu tego tematu zorientowałem sie czego w życiu mi brakuje
Majk zadna kasa nie bedzie lepsza od MILFów z DekadyAnonymous - Wto 20 Kwi, 2010 dawaj foty!!!Michał - Wto 20 Kwi, 2010 ja mam foty od badiego
kiedys z soboty na niedziele dostałem w nocyAnonymous - Wto 20 Kwi, 2010 dajesz!!!Michał - Śro 21 Kwi, 2010 to do badiego Bad-i - Śro 21 Kwi, 2010
Synek napisał/a:
to do badiego
he he przypomniałeś mi. Wtedy to miałem faze ze do wszystkich w nocy dzwoniłem. Pamietam ze Majkowi wysylalem foty Michałów chyba Michał - Śro 21 Kwi, 2010 heheheh , DOKŁADNIE !!