Rasputin - Wto 26 Cze, 2012 Filmiki kręce razem z kumplem Emilem. Na tripa jadę jednak bez niego ale kompa i sprzęt zabieram więc coś się napewno fajnego nakręci i jak bedzie czas i ochota to na szybko na miejscu zmontuje. Finalna produkcja z tripu i tak bedzie dopiero po przyjeździe
"Film" jest poważny i taki miał byc bo to trailer zapowiadający pewną serię która pewnie dopiero pod koniec wakacji ujrzy światło dzienne. Zapewniam was,że reszta bedzie już lekka i wesoła
Karwa jadę na wakacje i planuje pracować Janusz - Wto 26 Cze, 2012
Rasputin napisał/a:
Karwa jadę na wakacje i planuje pracować
żyjesz z tego??Rasputin - Wto 26 Cze, 2012 Staram się Bonczek - Wto 26 Cze, 2012 Jak żyć Rasputin - Wto 26 Cze, 2012 Ciężki te kartony... Janusz - Śro 27 Cze, 2012 ale robicie same takie zajawkowe filmy, czy wesela a to tak przy okazji ?? Rasputin - Śro 27 Cze, 2012 Wesel jeszcze nie ale why not Janusz - Czw 28 Cze, 2012 kiedyś musimy poruszyć grubiej temat (zeby nie było nie chce podkraść roboty tylko jestem ciekawski) Rasputin - Czw 28 Cze, 2012 Wielki dzieki dla Marcela i całego MB Cars za wypucowanie samochodu oraz pokrycie przedniej szyby preparatem G1. Mam nadzieje,że nie bede musiał sprawdzać jak działa
Dobra pale wroty i mam nadzieje,że dojadę dalej niz do Częstochowy.
Włosi w finale więc zapowiada sie zajebisty finał na ziemi włoskiej
Reszta już na funpejczu siema - Czw 28 Cze, 2012 Powodzonka i szerokości Trzymamy kciuki! Bajo!Kenet - Czw 28 Cze, 2012 Powodzenia Marcin!
zefir - Czw 28 Cze, 2012 Niestety CI nie pomoge, bo jeszcze nie wyjechalem
powodzenia Panowie!Bonczek - Pią 29 Cze, 2012 Go, go, go!EmerytRs2 - Pią 29 Cze, 2012 co słychać? pewnie rozkładacie namiot o tej porze? ŁukaszS3 - Pią 29 Cze, 2012 Chłopaki mają problem Auto stoi w ASO w Czechach...