MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Mirek - Nie 25 Sie, 2013 Ponad 1s na 1km.anjas - Nie 25 Sie, 2013
Mirek napisał/a:
blebleble... Kubica się kończy...
+1106 - Nie 25 Sie, 2013
anjas napisał/a:
Mirek napisał/a:
blebleble... Kubica się kończy...
+1
+10
ma szczęście, że inni mieli problemy
nie ma co porównywać do legendarnego wyniku Hołowczyca w rajdzie polskiJanusz - Nie 25 Sie, 2013 ee tam, to wszystko dlatego ze niemieckie drogi sa równe jak tor wyścigowy, i Robert ma łatwiej
kurde wiedziałem ze będzie dobrze..... mam nadzieje ze za rok wsiądzie w WRC... chyba nie będzie po co dłuzej tego odwlekać tomecki - Nie 25 Sie, 2013 autoklub:
Kiedy podejmiesz decyzję dotyczącą 2014 roku?
Jeszcze nie wiem. W przeszłości zawsze chciałem ustalić plany jak najszybciej, bo wtedy masz spokój w zimie i możesz się zrelaksować. Teraz być może będę potrzebował jeszcze miesiąca lub dwóch. Nie spieszę się. Mam dobre propozycje na torze, ale są również szanse w rajdach.Siadly - Nie 25 Sie, 2013
Janusz napisał/a:
ee tam, to wszystko dlatego ze niemieckie drogi sa równe jak tor wyścigowy, i Robert ma łatwiej
Co to wgl za artykuł? jedzie 80 na 60 ! o kuwa morderca na drodze,szaleniec!siema - Pon 26 Sie, 2013 Słusznie ktoś zauważył w komentarzach, że jeszcze zapomina o kierunkowskazie przy zmianie pasa ruchu!arssss - Pon 26 Sie, 2013 Normalnie bandyta drogowy! Bardzo mnie wkurwia jak ludzie krytykują jakby sami cały czas jeździli w 100% przepisowo.Sibu - Pon 26 Sie, 2013 Zapomnieli o tej klatce bezpieczeństwa stwarzającej ogromne niebezpieczeństwo, na drogach publicznych. Policjant zabrałby dowód, gdyby to zobaczył.MMaxiA7 - Wto 27 Sie, 2013 a jakby sie dowiedzieli że jechał na oponach bez E ? szaleniec na łysych oponach przekracza prędkość o 20km/h zajcev_28 - Wto 27 Sie, 2013 brak słów... zero odpowiedzialności... Kenet - Wto 27 Sie, 2013 Pewno prawa jazdy nie ma nawet! A jak ma to powinni mu zabrać.Gaydek - Wto 27 Sie, 2013 i rozstrzelać