Samochód RK nadaje się do jazdy.
Szczęśliwie ani chłopakom, ani samochodowi nic poważnego się nie stało - pomimo poważnego wyglądu fury.
Klatka jest w całości - a to podstawowy warunek, decydujący o tym, że auto nadaje się do odbudowania.
4 osoby na zdjęciu i 4 robią fotkę,można by ładne 360' zrobić Vlodarsky - Śro 11 Wrz, 2013 I jak naprawiony ?was79 - Śro 11 Wrz, 2013 Tak, właśnie kończę i robię kawęGaydek - Śro 11 Wrz, 2013 To pytanie raczej do Ciebie, Włodziu siema - Śro 11 Wrz, 2013 Marek nie może odpowiedzieć, bo robią jeszcze ostatnie testy ale przesłał mi filmik, który dostał wczoraj od Kubicy:
Gaydek - Śro 11 Wrz, 2013
Mikołaj Sokół napisał/a:
Marek Włodarski potwierdził, że uszkodzone na testach auto zostanie odbudowane na czas i załoga Kubica/Baran wystartuje w Rajdzie Polski.
anjas - Śro 11 Wrz, 2013 Szacun Mareczku, gdyby nie to zdjęcie to bym chyba nie uwierzył, że jesteś w teamie Kubicy
Jakarti - Śro 11 Wrz, 2013 bede miał 2 wejsciowki na Rajd Polski od piatku do niedzieli.
nie wiem czy vipy i nie vipy.
ktos jest zainteresowany?siema - Śro 11 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
bede miał 2 wejsciowki na Rajd Polski od piatku do niedzieli.
nie wiem czy vipy i nie vipy.
ktos jest zainteresowany?
Teraz?! Teraz to piszesz?! Gaydek - Śro 11 Wrz, 2013 Po ile? Jakarti - Śro 11 Wrz, 2013
siema napisał/a:
Teraz?! Teraz to piszesz?!
napisalem to jakies 30sek po dowiedzeniu sie ze bede mial
Gaydek napisał/a:
Po ile?
a ile to kosztuje? siema - Śro 11 Wrz, 2013 Eeee, myślałem że za darmo chcesz oddać No to teraz już nie jest mi aż tak szkoda
Tyle kosztują: http://rajdpolski.pl/bilety