MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Barejka - Śro 11 Wrz, 2013 tutaj w lepszej jakosci
Jakarti - Śro 11 Wrz, 2013 poszedl po ludziach i po krowach! siema - Śro 11 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
poszedl po ludziach i po krowach!
Kubica się kończy Sibu - Śro 11 Wrz, 2013 Kolejny raz, Kubica dobrze wypadł na testach.Mirek - Śro 11 Wrz, 2013
Sibu napisał/a:
Kolejny raz, Kubica dobrze wypadł na testach.
A kiedy Ty wreszcie "wypadniesz" na jakiejś imprezie? Bo odkąd Cię znam, mówiłeś, że chcesz wystartować i jakoś nigdzie Cię nie widziałem.Barejka - Śro 11 Wrz, 2013 Mirek, hejty kubas - Śro 11 Wrz, 2013 Breaking news, łamiąca wiadomość! Kubica dzwonił przed chwilą i prosił żebym osobiście asystował mu podczas rajdu. Także szukać Kubasa przez cały tydzień w serwisie Roberta Sibu - Śro 11 Wrz, 2013
Mirek napisał/a:
A kiedy Ty wreszcie "wypadniesz" na jakiejś imprezie?
Jak skontaktuję się z Kubasem, żeby pogadał z Kubicą i wypożyczył mi furę.Jakarti - Czw 12 Wrz, 2013 okej,
wejsciowki to 2x GUEST na 3 dni
nie wiem co to wiec jak ktos jest zainteresowany to oddam. zakładam, ze to te najtansze to wtedy oddaje za free Mick - Czw 12 Wrz, 2013 hmm... miałem nie jechać, ale skoro tak Qba stawiasz sprawę to moze się skusze Anonymous - Czw 12 Wrz, 2013 ja tez bym wziął jeśli jeszcze znajdzie się jednaGaydek - Czw 12 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
okej,
wejsciowki to 2x GUEST na 3 dni
nie wiem co to wiec jak ktos jest zainteresowany to oddam. zakładam, ze to te najtansze to wtedy oddaje za free
Karwa, byłem pierwszy!
W 2009 miałem OFFICIAL i GUEST. Zakładam, że OFFICIAL jest ważniejszy, ale z GUESTem chyba też zadawałem szyku. Wchodziłem prawie wszędzie.
zajcev_28 - Czw 12 Wrz, 2013 no z takim to jesteś gość.. rasta - Czw 12 Wrz, 2013 Jakarti, Pati już po nie jedzie do Ciebie Gaydek - Czw 12 Wrz, 2013 Muszę Cię zmartwić, wziął je Kubica