MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Jaco - Czw 12 Wrz, 2013 Biorąc pod uwagę pogodę w Mikołajkach to chyba lepiej sobie zobaczyć relację w eurosporcie Anonymous - Czw 12 Wrz, 2013
Jaco napisał/a:
Biorąc pod uwagę pogodę w Mikołajkach to chyba lepiej sobie zobaczyć relację w eurosporcie
Własnie moze być mocno klimatycznie w takim mega błocie jarek-malopolska - Czw 12 Wrz, 2013
Jaco napisał/a:
Biorąc pod uwagę pogodę w Mikołajkach to chyba lepiej sobie zobaczyć relację w eurosporcie
+ milion Gaydek - Czw 12 Wrz, 2013 jaką relację, rajd odwołają Jakarti - Czw 12 Wrz, 2013 widze, ze mick jutro odbiera.
dla mnie wazne zeby sie nie zmarnowaly bo specjalnie o nie poprosiłem wiedząc, ze ktos tutaj je moze wykorzystać.Kenet - Czw 12 Wrz, 2013 Kubica: "Jeśli odcinki będą wyglądały tak jak dzisiaj, to wątpię, czy stanę na starcie. Warunki są dramatyczne, to rajd przeprawowy".
Nie wiem czy widzieliście zdjęcia za zapoznania ale na odcinkach dziś był dramat. Odwołane zapoznania, walka o powrót z odcinka itp. Ciężko było niektórym zespołom rozłożyć się z serwisem.
Oby nie odwołali połowy odcinków, bo jutro ma cały dzień lać w Mikołajkach.Gaydek - Czw 12 Wrz, 2013
Robert Kubica napisał/a:
Na dzien dzisiejszy nie da sie jechac. Raz przy 40 km/ na postej drodze wywalilo nas do rowu.
Jakarti - Czw 12 Wrz, 2013 zeby przez 48h swiecilo slonce i 30 stopni to chyba nie ma szans zeby sie cos zmienilo.. po tym co Kenetto wkleił. albo przeniosa sie na asfalty Gaydek - Czw 12 Wrz, 2013
a to park maszyn...
chujnia na maksaroj - Czw 12 Wrz, 2013 masakra
raczej pod fury Małysza i Hołka niż Roberta106 - Czw 12 Wrz, 2013
Gaydek napisał/a:
Robert Kubica napisał/a:
Na dzien dzisiejszy nie da sie jechac. Raz przy 40 km/ na postej drodze wywalilo nas do rowu.
Kubica sie konczy...was79 - Czw 12 Wrz, 2013 Nawet niebo nad nim placzeShymek - Pią 13 Wrz, 2013
was79 - Pią 13 Wrz, 2013 aaaaaa mówiłem!!!!!!!!111111111111 Pan Miecio we flaneli aż oblizuje wargi z zachwytu, że może fleksą potraktować ałtokóbicy (a to prawie relikt, jak wrak smoleński)Gaydek - Pią 13 Wrz, 2013 Zasłyszane... Kubica twierdzi, że do jazdy nadaje się 10 km OeSów