To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Poduszka pod silnikem

Barejka - Nie 11 Kwi, 2010

czyli lepiej sobie darowac jazde, ja jebie dobrze ze sie nic nie urwalo o_O :crazy: jutro sie za to biore :D
qbica - Nie 11 Kwi, 2010

ja urrrwałem i zostalem stac na srodku drogi xD
speed555 - Pon 21 Cze, 2010

zamontowałem kiedyś w saxo poduszke pod skrzynie z poliuretanu (kupilem na allegro od jakiegos ziomka całą łape z poliuretanem ponawiercamym jak tu ktoś pisał i te nawiercenia zalane klejem do szyb) i karwa teraz to mozna napier... saxofonem :D biegi wchodzą elegancko nie trzęsie lewarkiem, po prostu bajka, tylko na wolnych obrotach troche trzęsie kierownicą:) ale delikatnie tylko bo w seju rajdówce to trzęsie mi jak w starym jelczu:D
także polecam poliuretan jak najbardziej.

vitesse - Wto 22 Cze, 2010

speed555, to odemnie kupiles :) i zalana nie klejem do szyb tylko klejejm poliuretanowym :)
speed555 - Śro 23 Cze, 2010

a no widzisz:P nie dopytałem wlasnie jakiego masz nicka na HH:P ale dzieki za udaną transakcję:D
btw. a czemu to sprzedałes?:P

KonradMK - Czw 24 Cze, 2010

speed555 napisał/a:
a no widzisz:P nie dopytałem wlasnie jakiego masz nicka na HH:P ale dzieki za udaną transakcję:D

podobno szybko się wysra :rotfl:

Janusz - Czw 24 Cze, 2010

KonradMK napisał/a:

podobno szybko się wysra :rotfl:

tak, urwie się przy pierwszej hopie lub uderzeniu w krawężnik :rotfl: :rotfl: :rotfl:

vitesse - Czw 24 Cze, 2010

speed555 napisał/a:

własnie ze wzgledu na te drgania kierownicy, w tym aucie kazdy platik zyje swoim zyciem, a do tego kierownica :) powiedzialem dosc :)

speed555 - Czw 24 Cze, 2010

aha:) mi narazie nie przeszkadza;p kumpel w clio sport ma takie twarde poduszki ze chyba w wurcach mają mieksze :D to jemu cała deska sie telepie i trzeszczy , ta moja to jest pikuś nie wiem jak on wytrzymuje jazde na codzień tym clio:)
Jaco - Nie 01 Sie, 2010

Takie pytanko.

Uploaded with ImageShack.us

1. tam ląduje poliuretanowa tuleja.

2. tutaj mamy fabryczą tuleję gumowo - metalową i teraz pytanko czy na sens wpakowania tam tulei np aluminiowej ? Nie będzie za sztywno ?

vitesse - Śro 04 Sie, 2010

z mojego punktu widzenia nie widze sensu tam ładowac czegos twardzszego, bedzie ku..wsko za sztywno
Grzesiek VTS - Śro 04 Sie, 2010

Bedzie i to kurewsko sztywno Tomkat ma tylko ta 1 i jest LUX....
Tomcat - Czw 05 Sie, 2010

To co ja mam to jest maks to normalnej jazdy. Tyle że ja tam zamiast poliuretanu mam aluminium.
koma600 - Wto 05 Paź, 2010

http://cgi.ebay.co.uk/Sax...=item4aa0a7af0a miał ktoś to
saxorulez - Wto 05 Paź, 2010

ja mam