Barejka - Nie 11 Kwi, 2010 czyli lepiej sobie darowac jazde, ja jebie dobrze ze sie nic nie urwalo jutro sie za to biore qbica - Nie 11 Kwi, 2010 ja urrrwałem i zostalem stac na srodku drogi speed555 - Pon 21 Cze, 2010 zamontowałem kiedyś w saxo poduszke pod skrzynie z poliuretanu (kupilem na allegro od jakiegos ziomka całą łape z poliuretanem ponawiercamym jak tu ktoś pisał i te nawiercenia zalane klejem do szyb) i karwa teraz to mozna napier... saxofonem biegi wchodzą elegancko nie trzęsie lewarkiem, po prostu bajka, tylko na wolnych obrotach troche trzęsie kierownicą:) ale delikatnie tylko bo w seju rajdówce to trzęsie mi jak w starym jelczu:D
także polecam poliuretan jak najbardziej.vitesse - Wto 22 Cze, 2010 speed555, to odemnie kupiles i zalana nie klejem do szyb tylko klejejm poliuretanowym speed555 - Śro 23 Cze, 2010 a no widzisz:P nie dopytałem wlasnie jakiego masz nicka na HH:P ale dzieki za udaną transakcję:D
btw. a czemu to sprzedałes?:PKonradMK - Czw 24 Cze, 2010
speed555 napisał/a:
a no widzisz:P nie dopytałem wlasnie jakiego masz nicka na HH:P ale dzieki za udaną transakcję:D
btw. a czemu to sprzedałes?:P
podobno szybko się wysra Janusz - Czw 24 Cze, 2010
KonradMK napisał/a:
podobno szybko się wysra
tak, urwie się przy pierwszej hopie lub uderzeniu w krawężnik vitesse - Czw 24 Cze, 2010
speed555 napisał/a:
a no widzisz:P nie dopytałem wlasnie jakiego masz nicka na HH:P ale dzieki za udaną transakcję:D
btw. a czemu to sprzedałes?:P
własnie ze wzgledu na te drgania kierownicy, w tym aucie kazdy platik zyje swoim zyciem, a do tego kierownica powiedzialem dosc speed555 - Czw 24 Cze, 2010 aha:) mi narazie nie przeszkadza;p kumpel w clio sport ma takie twarde poduszki ze chyba w wurcach mają mieksze to jemu cała deska sie telepie i trzeszczy , ta moja to jest pikuś nie wiem jak on wytrzymuje jazde na codzień tym clio:)Jaco - Nie 01 Sie, 2010 Takie pytanko.
2. tutaj mamy fabryczą tuleję gumowo - metalową i teraz pytanko czy na sens wpakowania tam tulei np aluminiowej ? Nie będzie za sztywno ?vitesse - Śro 04 Sie, 2010 z mojego punktu widzenia nie widze sensu tam ładowac czegos twardzszego, bedzie ku..wsko za sztywnoGrzesiek VTS - Śro 04 Sie, 2010 Bedzie i to kurewsko sztywno Tomkat ma tylko ta 1 i jest LUX....Tomcat - Czw 05 Sie, 2010 To co ja mam to jest maks to normalnej jazdy. Tyle że ja tam zamiast poliuretanu mam aluminium.koma600 - Wto 05 Paź, 2010 http://cgi.ebay.co.uk/Sax...=item4aa0a7af0a miał ktoś tosaxorulez - Wto 05 Paź, 2010 ja mam