To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LANCER EVO X - oficjalne dane

Loko - Śro 26 Mar, 2008

Oszsz kurwa Marcelowi pomyliły się fotki na dysku, zamiast lancera wkleił nam fote z wieczornych spotkań z kolegami :rotfl:

Dobra, niech to ktoś usunie bo się niedobrze robi.

Anonymous - Śro 26 Mar, 2008

o kurwa tam te fotki sie jeszce zmieniają xD o jejkujejku to musial zrobic jakiś haker...
Marek23 - Pią 28 Mar, 2008

k-mart napisał/a:
nie wiem jak w realu, ale na gt5 krece lepsze czasy nowa sti niz evo X

wojna!!! Wyszukaj 3 tory i rob najlepsze czasy nowym STI. Ja zrobie to samo Evo X i zobaczymy. Tylko najpierw musze dorwac PS3 :wall:

k-mart - Pią 28 Mar, 2008

Marek23 napisał/a:
k-mart napisał/a:
nie wiem jak w realu, ale na gt5 krece lepsze czasy nowa sti niz evo X

wojna!!! Wyszukaj 3 tory i rob najlepsze czasy nowym STI. Ja zrobie to samo Evo X i zobaczymy. Tylko najpierw musze dorwac PS3 :wall:

szkoda ze nie jestes w CH, wpadl bys do mnie i wszystko by sie wyjasnilo ;)

Anonymous - Pią 28 Mar, 2008

Dobrze Ci z oczu patrzy :ass:
Marek23 - Pią 28 Mar, 2008

Dzis widzialem biale Evo X. Z przodu jest o wiele bardziej agresywny, z tylu jest troche gorzej niz w 7,8,9 ale tragedii nie ma. Z boku wyglada mniejszy, bardziej kompaktowy, ogolnie auto robi wrazenie. Mistrz
Michał - Czw 10 Kwi, 2008

heh, subareta lepsza :)
r26rulez - Czw 10 Kwi, 2008

lepiej nic nie mow :D
Marek23 - Pon 14 Kwi, 2008

http://www.youtube.com/wa...feature=related
X klepie STI... Z reszta to widac, nadsterwnosc w misku, podsterownosc w scooby. Czasowo tez evo z przodu.

k-mart - Pon 14 Kwi, 2008

czekam na test "sport auto" na nürburgringu i w hockenheimie.
wierze tylko w ich kompetencje.

GOKART - Wto 15 Kwi, 2008

ale nie liczą się tylko cyferki na torze a mi charakterystyka prowadzenia EVO się podoba - jak pełne RWD . STI understeer, udnersteer, nuda, nuda, nuda....
Marek23 - Wto 15 Kwi, 2008

Cytat:
ale nie liczą się tylko cyferki na torze a mi charakterystyka prowadzenia EVO się podoba - jak pełne RWD . STI understeer, udnersteer, nuda, nuda, nuda...

Doladnie. Ja bardzo lubie Subaru i nawet nowe STI mi podchodzi. Ale misiek jest lepszy, nadsterownosc jaka daje jego naped jest mistrzowska. Ale mAbZ czy K-mart choc to widza
na filmku to nigdy nie przyznaja racji. Rozumiem, ze wszyscy mamy fwd i ryjemy przodem, ale 4wd takie nie musi byc. Zdejmijcie klapki z oczu.

k-mart - Wto 15 Kwi, 2008

Marek23 napisał/a:
Ale mAbZ czy K-mart choc to widza
na filmku to nigdy nie przyznaja racji.

Nie widze tego, widze ze kierownik celowo tak jedzie, by wygladalo ze jest niby podsterowne :rotfl:
Ja bym jechal tylko driftem, tylko :D

Marek23 - Wto 15 Kwi, 2008

To sie przypatrz. Evo bez rzucania jedzie jak rwd, STI ryje przodem.
Anonymous - Wto 15 Kwi, 2008

Marek23 napisał/a:

mAbZ czy K-mart choc to widza na filmku to nigdy nie przyznaja racji.
Rozumiem, ze wszyscy mamy fwd i ryjemy przodem, ale 4wd takie nie musi byc. Zdejmijcie klapki z oczu.

Widzę i przyznaję :ble: - ryje aż się przykro robi. Ale coś mi się zdaje, że to wideo jest grubymi nićmi szyte.
Bo wierzyć mi się nie chce, że STi dalej byłby taki podsterowny, gdyby odpowiednio ustawić DCCD.
No przecież to fizycznie niemożliwe, gdyby manualnie dać więcej napędu na tył.
Zresztą na jednym zakręcie zamiotło ładnie tyłem.

Tak czy inaczej- EVo imponująco zamiata bokami. Ale widziałem STi jeżdzące podobnie.
Fakt, że poprzedniej generacji, ale nie wierzę, żeby Subaru nowy model aż tak zepsuło.
No po prostu nie wierzę ;D