To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Polska .... wsytdze sie za ten kraj.

Vlodarsky - Sob 24 Lis, 2007

Cytat:
jak to mawia mój kumpel:
dobrze się biję bo szybko biegam
;)

PiTT kiedyś pod stadionem gruba bezzębników na głodzie chciała okraść mnie i mojego kuzyna z francji z którym nawet nie potrafiłem się dogadać. Po 20 minutach dyplomatycznej gadki dogadałem się tak z tymi kołkami, że poczęstowali papierosem mojego kuzyna i jeszcze zaprowadzili nas bezpiecznie do tramwaju. Wiem, że jak bym trafił u nich zły dzień to by mi kose wsadzili ale trzeba próbować. Raz tylko po pijaku odpowiedziałem agresją na agresje - żałuje. Przemocy użyć można według mnie ale naprawdę jeśli już nie ma innego wyjścia (czyt. dopóki ktoś Cie zaatakuje)

KonradMK - Sob 24 Lis, 2007

no dobra panowie, na rozluźnienie waszych pośladów
http://pl.youtube.com/watch?v=dFRQVTCbW04

:D

Stacho - Sob 24 Lis, 2007

To co napisałem było dla przykładu panowie więc bez emocji...
Nie jest mi przykro z tego powodu że nie będe klubowiczem pisząc takie posty :ściana:

KonradMK - Sob 24 Lis, 2007

nie obrażaj się :D

masz jaja? pokaż cycki!

KonradMK napisał/a:
nie obrażaj się :D

masz jaja? pokaż cycki!

nie obrażam - spokojnie ;)

:D :D :D :D :D

raczej pokaż klate :D poka poka ;)

dla mnie to jest śmieszne jak ktoś tak pisze że nie będzie klubowiczem pisząc takie posty :D
no ale...
END OF TRANSMISSION
:564:

No w sumie racja mogłem w tej sytuacji stać i dostać oklep od kolegów :)
To by było w sumie najlepsze rozwiązanie :)

:D :D

FreeMan - Sob 24 Lis, 2007

Stacho_16V napisał/a:
No w sumie racja mogłem w tej sytuacji stać i dostać oklep od kolegów :)
To by było w sumie najlepsze rozwiązanie :)

:D :D

mogles, albo nie mogles...ale niemusiales sie z nami dzielic swoimi przezyciami .

Stacho_16V napisał/a:

dla mnie to jest śmieszne jak ktoś tak pisze że nie będzie klubowiczem pisząc takie posty :D

To nie jest smieszne tylko prawdziwe. Na Twoim miejscu zastanowilbym sie czy nie pomylilem forum. Skoro nie chcesz byc klubowiczem, to po co jestes na tym forum ?

Holo hola to jeden z was napisał że nie będe klubowiczem :]
to jest juz różnica...

Stacho_16V napisał/a:
to jest juz różnica...

Stacho , napisales historie niczym z filmu z Jacki CHanem, w temacie gdzie nasz kolega zali sie ze jakis debil wyzyl swoja zlosc na jego samochodzie. Co ma piernik do wiatraka ?
Dodatkow z Twojej opowiesci mozna jednoznacznie odniesc wrazenie ze szczycisz sie przebiegiem sytuacji, a szczerze Ci powiem nie ma sie czym popisywac, bo na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. Dlatego jeden z naszych kolegow napisal Ci i slusznie , ze przy takije postawie raczej masz male szanse na to by kiedykolwiek stac sie klubowiczem...

aluzji mojej tez nie zrozumiales, bo piszac ze jest ktos smieszny wykazales ignorancje dla naszego klubu... jednym slowem ze klub Ci wisi.

Wiec pytam: po co jestes na tym forum ?

FreeMan napisał/a:
Stacho_16V napisał/a:
to jest juz różnica...

Stacho , napisales historie niczym z filmu z Jacki CHanem, w temacie gdzie nasz kolega zali sie ze jakis debil wyzyl swoja zlosc na jego samochodzie. Co ma piernik do wiatraka ?
Dodatkow z Twojej opowiesci mozna jednoznacznie odniesc wrazenie ze szczycisz sie przebiegiem sytuacji, a szczerze Ci powiem nie ma sie czym popisywac, bo na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. Dlatego jeden z naszych kolegow napisal Ci i slusznie , ze przy takije postawie raczej masz male szanse na to by kiedykolwiek stac sie klubowiczem...

aluzji mojej tez nie zrozumiales, bo piszac ze jest ktos smieszny wykazales ignorancje dla naszego klubu... jednym slowem ze klub Ci wisi.

Wiec pytam: po co jestes na tym forum ?

Jeżeli ktoś pisze do mnie taki tekst że nie zostane klubowiczem hh bo napisałem takiego posta to jest to dla mnie śmieszne ja bym nikomu tak nie powiedział no ale widocznie są tacy co im nie pasuje wszystko to co się pisze..
Nie jestem cwaniakiem po 1 :) i nie zamierzam być takowym a jeżeli ktoś podnosi ręke na mojego znajomego bo ich jest więcej i myślą że nam wpierniczą to przepraszam ale nie będe stał i dostawał oklep od dresiarzy..
Dla mnie pisząc że ktoś jest śmieszny to nie jest ignorancja dla klubu i że klub mi wisi :| :| :| nawet o tym przez sekunde nie pomyślałem no ale zrobiłeś to za mnie...
Z drugiej strony też źle odebraliście co nie którzy mojego posta bo służył on jako przykład ludzi którzy myślą że im wszystko wolno (tzw:NIESMIERTELNI)
Postaram się na przyszłość nie pisać takowych postów - chyba ze dostane bana albo moje konto zostanie usunięte to wtedy wcale juz nie bede miał tutaj wstępu..
Pozdrawiam

Stacho_16V napisał/a:

Postaram się na przyszłość nie pisać takowych postów

trzymam Cie za slowo .

allright
:564:

Michał - Wto 25 Gru, 2007

Po wigilii wsiadłem do

i zabrałem
celem pojechania na stare smieci, tj do ursusa , tam gdzie spędziłem całe swoje życie ( przeprowadzka do komorowa niedawno była ) i spotkać sie z ziomkami na pecika, pogadać itd itp.
Wpadam ostrym bokiem do ursusa i co widze. Banda nachlańców w wieku 12 -20 lat, pod sklepem z browarami, niektórzy walą na ulicach gorzołe, inni sie tłuką , drą japy . Kurwa, są swieta, przeciez ten czas sie spędza z rodziną, z prezyjaciółmi ( dlatego pojechałem do znajomków, robimy takie spotkanko co roku od 5-6 lat ) . Stoimi, gadamy sobie, suka zapindala wokoło nas, je jakieś kupy innych psów, generalnie jest wigilijnie i miło. Podhcodzi banda dresów nachlanaych i ...
Dawajcie wszyscy portfel ...
Ja oczy w 5 zika, i zaczynam sie podsmiewać. Jeden drechol leci do mnie z łapami, ale łapie go drugi. No i ten co leci z łapami sie pyta
Co sie kurwa frajerze smiejesz. Ja mu na to ze skąd on mieszka , bo ja go nie kojarze z ursusa bo tu mieszkam 25 lat ( i pokazuje palcem w którym domu ) *
Kolo sie patrzy , patrzy. I teraz najlepsza jego odpowiedz.
Dobra , HUJ , macie szczęscie, ale ja tu wróce z chłopakami z piastowa i inaczej pogadamy :D :D :D :D :D w tym momencie my wszyscy w smiech. Tamci sie speszyli i poszli dalej. Zrobili bezpieczny dystans po czym dowiedziałem sie ze jestem hujem, kurwą, itd itp :D myślałem ze padne ze smiechu

* dodam ze spotykam sie z kumplami wlasnie koło mojego dawnego domu
mistrz ...

M - Wto 25 Gru, 2007

Smiech na sali..
Bydło bydło i jeszcze raz bydło.

Michał - Wto 25 Gru, 2007

dobrze powiedziane, takie bydlo