Bartli - Śro 17 Wrz, 2008 Aparat cały to odświeżam wątek
Trochę autek
Bartli - Śro 17 Wrz, 2008 Trochę dzieciaka
Anonymous - Śro 17 Wrz, 2008 no niezle rzeczy tu pokazujeszanjas - Czw 18 Wrz, 2008 Fotexy mistrzowskie!
Pierwsze seria to z jakiegoś spotu włoszczyzny?Greg - Czw 18 Wrz, 2008
JIMEK napisał/a:
no niezle rzeczy tu pokazujesz
No nie... dewiacje jakieś... M - Czw 18 Wrz, 2008 Maserak niszczy! Jest wiecej?106 - Czw 18 Wrz, 2008 druga seria fajna.. ladne kolory.
na pierwszym ksiezniczka mogla byc otworzyc oczy...
zaraz dodam cos u siebie :)Bartli - Czw 18 Wrz, 2008
anjas napisał/a:
Fotexy mistrzowskie!
Pierwsze seria to z jakiegoś spotu włoszczyzny?
W dniach 11-14 był zlot Internetowego Klubu Alfa Romeo na Mazurach
eM napisał/a:
Maserak niszczy! Jest wiecej?
Maserati jest konkret. 2.0 V6 Biturbo 245KM i masa niewiele ponad tonę
Robiłem podczas jazdy trochę fot widelca, ale mazurskie drogi są nierówne i zdjęcia wyszły poruszone Mam tylko takie jedno poruszone co mi się podoba(choć nie wiem czemu )
Bartli - Pią 24 Paź, 2008 Pochwalę się tutaj rodzinnym zakupem rodzinnego kombi
Anonymous - Sob 25 Paź, 2008 graty!k-mart - Sob 25 Paź, 2008 Dobre! Dawaj fotorelacje! ps - Sob 25 Paź, 2008 Piekna! Gratki. Opowiadaj!!Misiek_lbn - Sob 25 Paź, 2008 opisuj !! Bartli - Sob 25 Paź, 2008 Auto pochodzi z 2002 roku, ma przejechane 113 000km. Bezwypadkowa, kupiona w Polsce, od I właściciela(Mariusz Adamiak nią jeździł jeśli coś komuś mówi to nazwisko). Wszystko było wymieniane na czas. Do auta jest parę gratisów : 2 miesięczne P Zero Rosso, wydech Sebringa(4 końcówki wydechu ) no i 18" felgi Zender Siena które pójdą na komplet na tor(póki co stoi na oryginalnych 17" telefonach). Wyposażenie to chyba mało kogo interesuje, ale auto ma wszystko to co jest nam potrzebne Najlepszą rzeczą jest oczywiście silnik, który się pięknie kręci do 7000obr. wydobywając przy tym piękną symfonię
Niedługo oczywiście zakładamy szperę, no i upgrade hamulców na 330mm.
Dzisiaj testowaliśmy na Zawadach hamowania z wysokich prędkości, i i jednak hamulce nie dają rady No ale to jest włoski samochód, i musi mieć jakieś niedoróbki
Za chwilę wrzucę jakiś lepsze fotkiBartli - Sob 25 Paź, 2008