k-mart - Śro 18 Lut, 2009 Aha, mam zderzak do tego modelu, srebrny, moge odsprzedac M - Śro 18 Lut, 2009 Moze napęd mocno ucierpiał lub silnik.
Czy gosc ktory hanludje autami moze byc idiotą? Nie sądzę.kubas - Śro 18 Lut, 2009 niech ktos go obejrzy i wtedy sie okaze k-mart - Śro 18 Lut, 2009
Cytat:
Moze napęd mocno ucierpiał lub silnik.
Watpie przy tak malym dzwonie, przeciez ani silnik ani polosie ani wal z niczym sie nie spotkaly, przynajmniej ja to tak widze z tej fotki. Chlodnic brak, ale na szczescie sa osiagalne i nie kosztuja kosmicznie.
Niech go ktos ogladnie, warty jest tej ceny. Moze koles spusci jeszcze na 22-23tys....martin.h - Śro 18 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
http://allegro.pl/show_item.php?item=558780971
jaki moze byc koszt naprawy tego auta ??
Koszt robocizny na używanych częściach (z zastosowaniem kilku nowych które ciężko dostać jako używane) to +/- 7000 zł (z robocizną). Na nowych będzie znacznie drożej. Jak dopadnę kolegę, który hamował to auto to dowiem się w jakim było stanie technicznym.Bad-i - Śro 18 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Pojeb.alo wlasciciela???
Ja tam nie widze zadnego uszkodzenia.
Moja impreza z przodu byla znacznie mocniej puknieta, oprocz tego musialem naprawiac dach oraz spawac tylna klape. Malowany byl caly samochod, wszystko. Naprawa wyszla 4000zl lacznie z gratami.
ja liczylem tak 6-7 ale nie 15 na boga. Za 15 to mozna nowe STI zlozyc martin.h - Śro 18 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
k-mart napisał/a:
Pojeb.alo wlasciciela???
Ja tam nie widze zadnego uszkodzenia.
Moja impreza z przodu byla znacznie mocniej puknieta, oprocz tego musialem naprawiac dach oraz spawac tylna klape. Malowany byl caly samochod, wszystko. Naprawa wyszla 4000zl lacznie z gratami.
ja liczylem tak 6-7 ale nie 15 na boga. Za 15 to mozna nowe STI zlozyc
Myślę, że jakbyś składał na nowych częściach to wyszłoby 15 tyś. Ale nie warto inwestować w to auto.Bad-i - Śro 18 Lut, 2009 ta czarna jest piękna - pytanie za ile by ją oddał jakby zobaczył na stole gotówkeqbus - Czw 19 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
http://allegro.pl/show_item.php?item=558780971
jaki moze byc koszt naprawy tego auta ??
auto ode mnie z miejscowosci, faktycznie gosc wlasciciel na codzien poruszal sie pugiem partnerem, subaru nieczesto spotykane na ulicy, nie upalane napewno w okolicznych kreciolach zabawach itp.
gosc jest dziwny, ciezko sie robi z nim interesy ale samochody mial zawsze bardzo zadbane (wczesniej jakiegos leona)Stf - Czw 19 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
ta czarna jest piękna - pytanie za ile by ją oddał jakby zobaczył na stole gotówke
weź 35-36 i przywieź ją martin.h - Czw 19 Lut, 2009
qbus napisał/a:
gosc jest dziwny, ciezko sie robi z nim interesy ale samochody mial zawsze bardzo zadbane (wczesniej jakiegos leona)
Tylko nie wiem czy gość wie o co chodzi. Nam wmawiał, że zimówki należy pompować do 3 bar.qbus - Czw 19 Lut, 2009 On na codzien handluje oponami.martin.h - Czw 19 Lut, 2009
qbus napisał/a:
On na codzien handluje oponami.
Wiem i jak każdemu tak pompują to ja dziękuję.Loko - Czw 19 Lut, 2009 Hmm a moze w tym coś jednak jest, też kiedyś słyszałem ze zimówke na śnieg się mocno dobija, po to żeby miała jak najmniejszy kontakt z drogą takie sztuczne zwężanie opony.Bad-i - Czw 19 Lut, 2009
Stf napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ta czarna jest piękna - pytanie za ile by ją oddał jakby zobaczył na stole gotówke
weź 35-36 i przywieź ją
Stf powaznie myslalem nad kwotą 35ciu - poprostu polozyc mu na stół i dac umowe do podpisania