saxorulez - Sob 28 Sie, 2010 ja jeszcze chce PDF i to bym na twoim miejscu pozostawil. Excell to plik otwarty i każdy może w tym grzebać.Anonymous - Sob 28 Sie, 2010 a da rade wrzucić plic excella na pdf żeby to miało ręce i nogi ?saxorulez - Sob 28 Sie, 2010 tak.. w open office masz opcję konwersji na pdf. Ja u siebie cenniki mam w PDFie serio jest to lepsze rozwiązanie bo nikt Ci ich nie powinien "ukraść"M - Sob 28 Sie, 2010
saxorulez napisał/a:
tak.. w open office masz opcję konwersji na pdf. Ja u siebie cenniki mam w PDFie serio jest to lepsze rozwiązanie bo nikt Ci ich nie powinien "ukraść"
Można ukraść też ale to jest dużo bardziej elegancki sposób prezentowania cen katalogowych.Anonymous - Sob 28 Sie, 2010
saxorulez napisał/a:
tak.. w open office masz opcję konwersji na pdf. Ja u siebie cenniki mam w PDFie serio jest to lepsze rozwiązanie bo nikt Ci ich nie powinien "ukraść"
niby robię konwersję pliku na PDF ale potem ten plik wygląda jak chustka po sklepaniu nita - obleśnie Qukie - Pon 30 Sie, 2010
tntech.pl napisał/a:
Qukie napisał/a:
ja powiem, że mi bangla
i...? jak podoba Ci się oferta ?
Nie szukam teraz felg do siebie, bo nie wiem, kiedy zmienię auto... sprawdzałem tylko plik
Dodatkowo, czy nie ma żadnych felg kutych 15x7 ??wasq - Pon 30 Sie, 2010
Cytat:
Qukie : Dodatkowo, czy nie ma żadnych felg kutych 15x7 ??
wlasnie jest kutasowa w rozmiarowce 15x7 czytaj brak tak samo nie ma 16x7 Anonymous - Pon 30 Sie, 2010 no nie ma akurat o takich parametrach
czemu ? nie wiem, widać na wschodzie nie ma zapotrzebowania na takie felgi ?
może chcą nas podkurwić - i jak okaże się felgi będą w Polsce dopiero wrzucą w katalog tak pożądany przez was rozmiar Anonymous - Śro 01 Wrz, 2010
wasq napisał/a:
Cytat:
wlasnie jest kutasowa w rozmiarowce 15x7 czytaj brak tak samo nie ma 16x7
kurcze po co kute ja komplet 15x7 za 250 zl kupiłem z oponami , niech sie gna i sraja ale sa 10 razy tanszePiTT - Śro 01 Wrz, 2010 ciekawe czy to samo byś powiedział jakby Ci pękła felga przy większej prędkości Anonymous - Czw 02 Wrz, 2010
Czesio napisał/a:
kurcze po co kute ja komplet 15x7 za 250 zl kupiłem z oponami , niech sie gna i sraja ale sa 10 razy tansze
kurcze po co samochód jak można rower za 50zł na słomczynie kupić
takie dzwine podejście Anonymous - Czw 02 Wrz, 2010
tntech.pl napisał/a:
kurcze po co samochód jak można rower za 50zł na słomczynie kupić
Tak ?? Ale taki z błyszczącymi felgami ? Jak tak to biorę tuzin !PiTT - Czw 02 Wrz, 2010
wasq - Czw 02 Wrz, 2010
Czesio napisał/a:
wasq napisał/a:
Cytat:
wlasnie jest kutasowa w rozmiarowce 15x7 czytaj brak tak samo nie ma 16x7
kurcze po co kute ja komplet 15x7 za 250 zl kupiłem z oponami , niech sie gna i sraja ale sa 10 razy tansze
a po co ci 200 koni masz 50 tez jezdzie ???
a po co nam lepsze hamulce lepsze opony przeciez seria tez jedzieMarek23 - Pią 03 Wrz, 2010 Czy auto na felgach,ktore maja wieksze ET i przez to kola sa wezej, skreca duzo gorzej niz na felgach na odpowiednim ET?